Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Romantische avant-garde in de badkamer

Villeroy & Boch stelt haar nieuwste badkamercollectie La Belle voor. In deze badkamer wil de keramiekproducent dromen en romantiek samenbrengen en zo ons dagelijkse leven wat meer kleur geven. Aangevuld met de accessoires van de collecties La Fleur en La Rose doet La Belle de romantiek in je badkamer herleven.

 

De romantiek was een tijd van passies en sterke gevoelens, mysterieuze kastelen, magie en het buitengewone. Villeroy & Boch heeft zich op deze wereld geïnspireerd bij het bedenken van haar nieuwe collectie. La Belle straalt de gevoeligheid en de verbeelding van deze periode uit, en heeft tegelijkertijd de voor Villeroy & Boch kenmerkende uitstraling van prestige en een zekere smaak.

 

Volledig

De La Belle badkamer is een hoogwaardige en volledige romantische en moderne collectie, met verschillende wastafelmodellen, closets en bidets, met bijpassende baden, badkamermeubels en kranen. Voor een een buitengewone omgeving in een erg harmonieuze stijl.

 

Vrouwelijk

Alle elementen van La Belle zijn delicaat en zuiver en hebben een fijne en vrouwelijke uitstraling. Het design van de wastafel verrast door zijn rechte lijnen en ondiepe vorm. De arabesken opbouwwastafel verrast dan weer door zijn nooit eerder geziene vorm. Alle keramische elementen van La Belle zijn beschikbaar in CeramicPlus. Bovendien wordt de closet geleverd met SupraFix, het nieuwste onzichtbare fixatiesysteem van Villeroy & Boch, dat de installatie van de hangende modellen aanzienlijk vereenvoudigt.

La Belle bevat eveneens een bad met romantische lijnen, dat vervaardigd werd uit Quaryl, een exclusief materiaal. Het bad kan losstaand of ingebouwd en met bijpassend tablet geleverd worden, en kan bovendien optioneel uitgerust worden met een Villeroy & Boch balneosysteem.

 

La Rose

De collectie handgelakte meubels wordt aangeboden in twee lakkleuren : wit en framboos. Door haar warme uitstraling brengt de framboos variant een ongewone kleurtoets in de badkamer. Dankzij de slanke lijnen heeft het meubel de uitstraling van een elegante tafel. De uitvoeringen met lades belichten dan weer het moderne aspect van de collectie. Deze modellen worden vergezeld door een bijpassende hoge kast, complementair meubel, kaptafel, bankje en drie types spiegels. De hoge kast, het bankje en de spiegels zijn optioneel verkrijgbaar met de La Rose decoratie. Ook de binnenzijde van de kast en de lades is buitengewoon geraffineerd: de bodem van de lades werd met fluweel bekleed en de glazen schappen van de kast kregen de La Rose decoratie. Om het geheel helemaal af te werken, werden de opbergruimtes uitermate praktisch ingedeeld.

 

La Fleur

Het nieuwe gamma La Fleur kranen en accessoires is volledig afgestemd op de La Belle collectie. De La Fleur kranen zijn verkrijgbaar in twee hoogwaardige afwerkingen: Chroom en Champagne. La Fleur bevat tevens verschillende gedecoreerde accessoires, gaande van handdoekhouders over glazenhouders met glazen, een zeepbakje en vloeibare zeepdispenser tot toiletrolhouder.

La Belle is een hoogwaardige en unieke collectie die in Europa vervaardigd wordt en ons in een feeërieke en romantische sfeer brengt, waar welzijn in een moderne badkamer samengaat met comfort.

Meer info: Villeroy & Boch

Lees ook ons badkamerdossier.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in