Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Relexa: de nieuwe douchegeneratie

Een stimulerende regendouche ‘s morgens? Een ontspannende massage ‘s avonds? Liever een luxueuze, bruisende douche in het weekend? De nieuwe generatie Relexa handdouches van GROHE gaat moeiteloos mee met jouw stemming en geeft je badkamerontwerp een stijlvolle toets op elk moment van de dag.

Relexa is al meer dan 25 jaar een succesnummer in het productengamma van GROHE. GROHE brengt deze klassieker nu op een nog hoger niveau. Het nieuwe design van Relexa en de geavanceerde technologie zorgen voor nog meer doucheplezier.
Slanke, ergonomische lijnen en een schitterende, chroom afwerking typeren de nieuwe Relexa. Het lichtgrijze sproeivlak accentueert het smaakvolle design. Relexa ademt sobere elegantie uit en versmelt perfect met moderne én traditionele badruimtes.
De GROHE DreamSpray® technologie in de douchekop zorgt voor een onovertroffen douche-ervaring. Deze technologie gebruikt een uitgekiend netwerk van interne kanaaltjes om een constante waterstroom door elk afzonderlijk sproeigaatje te stuwen waardoor er een perfect evenwichtig sproeipatroon ontstaat.

Een gepatenteerd systeem isoleert de buitenkant van de handgreep van het warme water dat erdoor stroomt en voorkomt lelijke barstjes en schilfers in de chroom afwerkingslaag. Dit is één van de factoren waaraan GROHE douches hun lange levensduur danken. Kalkaanslag vormt al evenmin een probleem: een veeg met de hand of met een stevige spons over de siliconen sproeigaatjes is genoeg om de douchekop kalkvrij te houden.
Of je nu houdt van een lange, ontspannende douche of een korte, krachtige oppepper, de Relexa douchelijn heeft voor elk wat wils. Ontworpen met flexibiliteit en veelzijdigheid in het achterhoofd omvat de lijn vier verschillende varianten voor diverse gebruikersgroepen.
Alle vier modellen – “Trio”, “Champagne”, “Massage” en “Five” – zijn ontworpen om van douchen telkens weer een puur pleziermoment te maken.

De Relexa lijn omvat verder ook een hoofddouche en een speciale douchestang die je aan de muur kunt bevestigen in bestaande gaten.

Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in