Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Rainshower F: Grohe ziet het groot

Wie van zijn badkamer ook een wellnessruimte wil maken, krijgt met de nieuwe Rainshower F hulp uit een verwachte hoek. Grohe ontwierp voor deze reeks hoofddouches van 50 op 50 centimeter, naast zijdouches die in alle richtingen draaibaar zijn.


De nieuwe Rainshower F van Grohe is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte douche-ervaring. Rainshower F bestaat uit een volledige productreeks. Voor de perfecte regendouche-ervaring is er een ingebouwde hoofddouche van 50 op 50 centimeter. De draaibare hoofddouche is half zo groot, de aan de muur gemonteerde hoofddouche meet 12,5 op 12,5 centimeter. De zijdouches zijn draaibaar in alle richtingen. De Rainshower F zijdouches kunnen geïnstalleerd worden op elke hoogte voor de meest persoonlijke douche-ervaring ooit.


Ingewerkt

De F in de Rainshower F staat voor ‘freedom’ (vrijheid) en voor ‘flat’ (vlak). Uniek aan het nieuwe design is dat de Rainshower F regendouche van 50x50 volledig tegen het plafond hangt. Ook de Rainshower F zijdouches hangen volledig tegen de muur, zodat ze als het ware opgaan in hun omgeving. Het nieuwe design in cosmopolitan-stijl verzoent met de cirkel en het vierkant twee verschillende geometrische vormen en is even discreet als indrukwekkend. De ronde douchekop staat in het midden van een rechthoekige verchroomde tegel.
Met Rainshower F sleepte Gorhe al de iF product design award 2009 en de Good Design Award 2008 in de wacht.


Info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in