Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Quaryl brengt nieuwe mogelijkheden in bad- en doucheontwerp

Quaryl verenigt alle kwaliteitskenmerken van kwarts en acryl inclusief hun voordelen. Met de introductie van Quaryl toont Villeroy & Boch zich innovatief op het gebied van kwalitatief hoogwaardige afwerking.


Vormen, hoeken en zijden die voorheen ondenkbaar waren, kunnen met Quaryl worden gerealiseerd. Het door en door gekleurde materiaal is krasbestendig en absoluut kleurecht, en door de materiaaleigenschappen heeft Quaryl een ongekende glans die door het harde, krasvaste oppervlak lang bewaard blijft. Quaryl is 100 procent recyclebaar en met een materiaaldikte van max. 18 mm uiterst stabiel.


Installatievoordelen en optimale afwerking

Door het unieke productieproces hebben Quaryl producten zeer geringe maattoleranties en kunnen randen en hoeken erg precies en scherp worden uitgevoerd. Dit heeft voor architecten en ontwikkelaars grote installatievoordelen. Zo kunnen baden en douchebakken precies passend en zeer vlak worden ingebouwd. Er ontstaan zeer smalle voegen, waardoor een optimale afwerking mogelijk is.


Exclusief design

Villeroy & Boch presenteert een groot aantal producten vervaardigd uit Quaryl, om de badkamer tot een waar design-object te maken. Een greep uit het aanbod:

  • Squaro Superflat: zeer vlakke douchebakken die gelijk met de vloer ingebouwd kunnen worden (inbouwhoogte inclusief sifon slechts 100 mm) en naast de drie standaardkleuren ook verkrijgbaar zijn in vier kleuren: antraciet, grijs, bruin en crème.
  • Squaro baden: baden in een strak design met perfect ligcomfort. In zijn heldere schoonheid komt Squaro met zijn veelvormige badassortiment tegemoet aan elke inrichtingswens voor de badkamer.
  • My Art: optimaal badcomfort en flexibiliteit dankzij verschillende badrand- en inbouwmogelijkheden. 
  • Aveo: de bijzondere vormgeving geeft een gevoel van geborgenheid. Het enige vrijstaande bad waar een Whisper whirlpoolsysteem zeer vlak, perfect ingebouwd kan worden.

Meer info: www.villeroy-boch.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in