De badkamer

Pimp your bathroom - Vernieuw je badkamer voor een betaalbare prijs

Dezelfde kwaliteitsservice, veel minder breekwerk en een budget onder 10.000 euro
De Belgische badkamerspecialist Dagmar Buysse lanceert een nieuw concept: Pimp your bathroom. Met deze dienst wil het bedrijf een antwoord bieden aan de grote groep consumenten die droomt van een nieuwe badkamer, maar hiervoor een beperkt budget ter beschikking heeft. Deze vernieuwing van een bestaande badkamer is al mogelijk vanaf 8.000 euro. Beperkte breekwerken, een nieuwe vloer, een mooie inloopdouche, degelijke toestellen én dit alles binnen de termijn van één week.

Voor een grondige, kwaliteitsvolle badkamerrenovatie - de oude badkamer uitbreken en herstarten van nul - tel je makkelijk 20.000 euro neer. Deze investering betekent een serieuze meerwaarde voor een woning én het leven van de bewoners. Dagmar Buysse heeft echter gemerkt dat er steeds meer vraag is naar goedkopere badkamerrenovaties. Voor consumenten bij wie de badkamer nog in vrij goede staat is, maar nood heeft aan een frisse look. De badkamerspecialist wil met het ‘Pimp your bathroom’-concept deze markt aanboren.

Bij ‘Pimp your bathroom’ spreekt men niet van een renovatie, maar van een vernieuwing. Het team van vakmensen levert dezelfde service als bij een grondige badkamerrenovatie, maar de impact blijft beperkt. Zowel op het vlak van breekwerk als op het vlak van budget. De leidingen blijven behouden en de nieuwe vloer wordt bovenop de huidige aangebracht. Het bad wordt vervangen door een eigentijdse, naadloze inloopdouche met glazen scherm. Een nieuw lavabomeubel, een hang-wc en een handdoekradiator krijgen ook een plek. Zo kan je na slechts één week al genieten van een verkwikkende douche in een vernieuwde badkamer.

Bij elk nieuw project gebeurt een opmeting bij de klant thuis en die ontvangt een vrijblijvende offerte met bijbehorend 3D-ontwerp. Er wordt goed gekeken om de verwachtingen te matchen met het beschikbare budget. De consultants van Dagmar Buysse zoeken samen met de klant naar de beste oplossing. Een projectleider volgt de werken van A tot Z op en elke badkamerrenovatie kan rekenen op 10 jaar garantie.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in