Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Overal in de wereld kom je Grohe tegen

Logeren in een tot hotel omgebouwd vliegtuig? Kan nu in het Nederlandse Apeldoorn. En nog wel in het voormalige vliegtuig van de Oost-Duitse leider Erich Honecker. De Grohe Ondus kranen stelen er de show in de badkamers. En de Zuidpoolonderzoekers in het Neumayer III station wassen hun handen ook onder een kraan van Grohe.


Bent je op zoek naar een ronduit unieke plek om de nacht door te brengen? In de Nederlandse stad Apeldoorn is het voormalige vliegtuig van de Oost-Duitse leider Erich Honecker omgebouwd tot een heel speciaal hotel. Alle sporen van de Oost-Duitse kleurloosheid zijn gewist. Het vliegtuig biedt een eersteklas omgeving die voldoet aan de normen van een hotel met meerdere sterren.

 

Logeren in een vliegtuig

De accommodatie van het vliegtuig met de naam Ilyushin 18 is een ware hoogvlieger en werd ontworpen door Marjolein Garritsen. Ze biedt pure luxe voor twee in een minimalistisch retro-ontwerp en is voorzien van geavanceerde technologie, waaronder een jacuzzi en een sauna. De hoogstaande Grohe Ondus kranen in fluweel zwart staan garant voor een perfect begin van de dag. De rest van het interieur is overigens ook de moeite waard om van dit uitje een hoogvlieger van een ervaring te maken.

 

Productdetails

Grohe Ondus ref. 32 125 KS0: ééngreepsmengkraan wastafel, Velvet Black
Grohe Ondus ref. 36 048 KS0 + 36 067 000 + 36 069 000: Freestander bad/douche, Velvet Black, bodemmontage

 

Aan het einde van de wereld

Voor poolonderzoekers is de radio ongeveer negen maanden per jaar de enige verbinding met de buitenwereld. Het Neumayer III station op de Zuidpool werd in februari 2009 in gebruik genomen en bevindt zich letterlijk ‘in the middle of nowhere’. De bevoorradingsschepen kunnen het station slechts drie tot vier keer per jaar bereiken voordat de Arctische Oceaan voor maanden dichtvriest.

 

Duurzaamheid troef

Het is dan ook niet te verwonderen dat Dr. Saad El Naggar, Technisch en Wetenschappelijk Hoofd van het onderzoeksplatform, weigerde compromissen te sluiten op het gebied van betrouwbaarheid, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. De Eurostyle kranen van Grohe op de wastafels in de Neumayer III zijn allemaal voorzien van de SilkMove technologie, die borg staat voor een levenslange vlotte en makkelijke bediening. De Tempesta handdouche is uitgerust met de DreamSpray, die perfecte waterstralen verzekert, zelfs bij lage waterdruk.

 

Productdetails

GROHE Eurstyle, ref. 33 552 00E: ééngreepsmengkraan wastafel, EcoJoy: max. 5,8 l/min.
GROHE Tempesta, ref. 28 436 000: douchegarnituur Trio, EcoJoy: max. 9,4 l/min.
 

 

Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in