Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

Opmerkelijk zitplezier

Zitten kan op meer dan één manier. Designers spelen hier graag op in. We verzamelden enkele van de leuke innovaties die deze zomer worden voorgesteld.

Hotspots & Jetsets

Hotspot en jetset zijn een speelse tuinstoel en tafel van Freeline. Het conische design van de Hotspot heeft veel weg van een ultramoderne strandstoel met een knipoog naar de Nederlandse tulpenbol.
Naast rugsteun ook uitermate praktisch in het steeds veranderende Belgische weer. Draait de wind? Dan ook de stoel. Zo kan er weer heerlijk van de zon genoten worden.
Het bijzettafeltje Jetset doet denken aan een grote strandbal. Met zijn vrolijke felle kleur en houten tafelblad is de Jetset een opvallende verschijning.
Meer info: www.enjoyfreeline.com

enzoVorm

enzoVorm komt naar buiten met zijn eerste meubelcollectie, een reeks van tafels en stoelen in hout. Alle ontwerpen zijn van de hand van Renaat Nyckees en Deben van Damme, bezielers van enzoVorm.
De collectie wordt gekenmerkt door een pure lijn, eenvoudige hoogwaardige materialen en een no-nonsens.
Elk meubel wordt in eigen atelier vervaardigd. Vakmakschap, creativiteit en ergonomie gaan hierbij hand in hand. Hout en fineer, gelakt mdf of hoogwaardig multiplex, voor elk meubel werd gezocht naar de mooiste en beste oplossing.

Meer info: www.enzovorm.be

Nautilus

Designer Michael Kruijne ontwierp de clubzetel "Nautilus". Hij wordt gelanceerd in een "tête-à-tête" zetelconfiguratie, genaamd "Toi & Moi". De uitvoering is ofwel in de stof Divina Mélange of het kunstleder Sudden, allebei van Kvadrat.

Meer info: www.vange.be

Mar

Mar, een stoel ontworpen door de Noorse ontwerper Oyvind Wyller, wordt gekarakteriseerd door een innovatief en functioneel design. Dit design is een antwoord op de vraag naar een dynamische stoel. De stoel speelt op een elegante manier in op verschillende noden zoals een leesplek, een ontspanningshoek of een ruimte om met je laptop te werken.

Meer info: www.kebe.dk

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in