De badkamer

Ontspannen na een dagje strand: met een frisse douche of languit in bad?

De zomer staat voor de deur en daar hoort ongetwijfeld een vakantie aan zee bij. Na een zalige rustdag in de zon aan het strand is het belangrijk om voldoende af te koelen. Gaat jouw voorkeur uit naar een lauwe douche of neem je liever een koel bad? Bij X²O vind je vast de ideale omgeving om de temperatuur van je huid op peil te houden.

Tot rust komen in bad

Een bad nemen staat gelijk aan zalig tot rust komen. Na een drukke dag aan zee, is dat ongetwijfeld geen overbodige luxe. Bij X²O vind je een groot assortiment aan baden. Een vrijstaand exemplaar zou bijvoorbeeld niet misstaan in de koningin der badsteden, al zorgt een inbouwbad of een hoekbad vast voor dezelfde allure. Afwerken doe je met een gouden badkraan. Een model met handdouche zorgt ervoor dat je makkelijk je haren kan wassen en kan spelen met de sterkte van de waterstraal.

Zand in de douche

Een frisse douche na een dag op strand is de ideale manier om al dat zand van je lichaam te krijgen. Met de gepaste douchekraan is dat geen enkel probleem. Bij een thermostatisch exemplaar stel je de gewenste temperatuur in en kan je meteen genieten van je ijskoude of hete waterstraal. De brede kop van een regendouche zorgt ervoor dat je in geen tijd helemaal schoon en zandvrij bent. Met een bijpassende handdouche spoel je de restjes zand en zout af.

Ga voor allebei

Na een zalig romantische dag aan zee wil je misschien niet meteen afscheid nemen van je partner. In een tweepersoonsbad kunnen jullie samen genieten van een ontspannende wasbeurt. 2 comfortabele ligflanken zorgen ervoor dat jullie uren kunnen blijven liggen. Een badscherm tovert je bad trouwens in geen tijd om tot een prettige doucheomgeving. Een ruime inloopdouche met twee douchekranen is ook ideaal om samen met iemand anders te douchen.

Nood aan een nieuwe badkamer? Kom langs in een X²O showroom bij jou in de buurt of bekijk ons volledig assortiment in de webshop.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in