Ontdek de prachtige baden en wastafels van Van Marcke

Gewijzigd op 1/03/2016 door Daan Slingers

Op Batibouw 2016 pakt Van Marcke uit met heel wat fraai voor in de badkamer. Maar niet iedereen ziet een reis naar Brussel zitten. Daarom selecteerde Habitos.be vijf prachtige producten van Van Marcke, die je zeker moet ontdekken.  

Onze badkamerspecialisten

 • Bettelux Shape WastafelDeze nieuwe lijn van Bette geeft uw badkamer een compleet nieuwe uitstraling. De minimalistische badkamerobjecten in de Lux Shape-serie zorgen voor een innovatieve, kenmerkende look.
  © Van Marcke
 • Bettehome Oval SilhouetteDe Bettehome Oval Silhouette is een vrijstaand ovaal bad vervaardigd uit hoogwaardig staalplaat. Binnen- en buitenwand verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  © Van Marcke
 • D-ShapeHet D-shape wandmodel bad oogt als een vrijstaand bad. U bespaart ruimte door het bad tegen de muur te plaatsen.
  © Van Marcke
 • LakeDit mooie vrijstaande bad met de naam Lake is vervaardigd uit hoogwaardig mineraalcomposiet en heeft daardoor een mooi matte look. Het bad past zowel binnen een strak als een meer afgerond interieur dankzij zijn combinatie van rechthoekige en ronde vormen.
  © Van Marcke
 • Quattro.ZeroDe Quattro.Zero geeft een nieuwe betekenis aan design in de badkamer dankzij de ultradunne wasbekkens van 4mm dik, de druppelbestendige werkbladen, de afwerking op 45° en de Ceramilux SSL-oppervlakken. Geen enkele collectie toont zoveel oog voor detail, zelfs voor de meest compacte modellen.
  © Van Marcke
Meer info: Van Marcke

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven