De badkamer

Oktober Woonmaand bij X²O: ontdek hoe ze voor méér gaan

Oktober is de maand die in het teken staat van wonen. De zomer is stilaan voorbij en het is tijd om het binnen extra gezellig te maken. Ook in de badkamer gaan we deze maand voor meer. Je krijgt meer inspiratie met ongeziene make-overs, meer advies van onder andere interieurspecialist Bart Appeltans en meer korting natuurlijk met ongelofelijke condities tot 500 euro extra.

Geslaagde badkamerrenovaties als voorbeeld

Neus jij ook graag eens binnen in de badkamer van een ander? Wij tonen je graag enkele badkamerinterieurs van onze klanten en inspirerende badkamers van op televisie. Deze make-overs zetten jou misschien op weg naar jouw splinternieuwe badkamer. Lees alle verhalen en kijk hoe ze jouw gezin kunnen helpen. Want misschien lijkt die ruimte wel helemaal op die van jou. Je hoeft trouwens geen grote badkamer te hebben, ook voor kleinere ruimtes is er tonnen inspiratie.

Interieuradvies op jouw maat

Niet minder dan Bart Appeltans, de bekende interieurarchitect, is sinds deze maand trotse X²O ambassadeur. Onlangs definieerde hij samen met ons de laatste badkamertrends. En da’s nog lang niet alles. Er komen heel wat leuke projecten aan en ook jij kan meegenieten. Nog tot eind deze maand kan jij professioneels badkameradvies winnen van Bart boven op een bon van 3000 euro. Dit is jouw kans om advies op maat te krijgen voor jouw splinternieuwe badkamer.

Mijn badkamer is aan de kleine kant

Heb jij een kleine badkamer? Je bent lang niet de enige. Onze badkamerexperts helpen je om het maximum uit je inrichting te halen. Een grote spiegel heeft een optisch effect, een spiegelkast brengt dan weer wat extra opbergruimte mee. Een badwand maakt in één ogenblik van je bad ook een douche. Je kleine badkamer renoveren is zeker mogelijk met een slimme indeling van je ruimte.

Ontdek alles en méér over onze Oktober Woonmaand acties in onze webshop en in één van onze showrooms.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in