Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

NOW! zet nieuwe norm in segment jong wonen

In meubelland klinkt de naam HÜLSTA als een klok. Talloze generaties zijn opgegroeid met de uiterst veelzijdige generatie modulaire woon- en slaapkamersystemen van deze gerenommeerde Duitse fabrikant. HÜLSTA blijft zichzelf continu vernieuwen en pakt in het segment jong wonen uit met een jong, fris en dynamisch concept voor het NOW ! - programma.

De veelzijdige NOW ! by Hülsta –collectie werd in 1994 geïntroduceerd en mikt trefzeker op de “jong wonen” -markt. Op en top trendy meeneemmeubelen dus, maar van hoogwaardige kwaliteit, modulair en vrijwel onbeperkt combineerbaar. Een succesformule die - uitgewerkt in verschillende deelprogramma’s – meteen scoorde bij de groeiende doelgroep. Intussen telt NOW ! zeven complete programma’s die met een totaal nieuwe strategie op een frisse en eigentijdse manier in de markt geplaatst worden.

NOW ! by Hülsta heeft niet toevallig in de snel evoluerende marktniche van het betere meeneemmeubel op minder dan geen tijd een sterke reputatie gevestigd.
Dat heeft alles te maken met de duurzaamheid en de kwaliteit van de gebruikte materialen, maar ook met de creatieve vrijheid om te combineren en de constante aandacht voor hedendaags design. Voor welk NOW ! -programma je ook kiest, de mogelijkheden om op elke ruimte in je woning een persoonlijke stempel te drukken, zijn vrijwel onbeperkt.

Droompartner NOW! 7
Je droompartner in meubelgestalte: met het moduleerbare NOW ! 7 -programma wacht je de confrontatie met een woon- ,eet- en slaapkamerensemble uitgevoerd in notelaarfineer dat passend contrasteert met oppervlakken in witte lak. Nieuw is de slaapkameropstelling waarin notelaar gecombineerd wordt met zwarte lak en aluminium. De kleerkast kan schier eindeloos aangebouwd worden. Je kiest zelf voor deuren in notenhoutfineer, aluminium omraamde deuren in poolwitlaqué, met spiegels of deuren in hoogglanzend poolwit. Niets beperkt je vindingrijkheid.

NOW 8 ! alert voor jonge starters
Het nieuwe NOW ! 8 - programma is toegespitst op het “eerste aankoop”- bereik. Een gedroomde collectie voor jonge starters, studenten die hun kot of studio inrichten.
Trendy vormgeving en kwaliteit aan een scherpe prijs zijn de sleutelwoorden tot NOW ! 8 . Wedden dat je meteen weg bent van de uitvoering in witte lak met decoratieve boordstrips in zebrano-fineer? Van vitrine tot boekenkast of woonwand (met fronten in gekleurd glas), tafels in verschillende maten, waaronder een wegklapbaar exemplaar met muurbevestiging (plaatsbesparend!) bijpassende stoelen… je kan het zo gek niet bedenken of de NOW ! 8-designers hebben er voor gezorgd. Heel leuk is ook de hoge tafel met barstoelen, voorzien van zitkuipjes vervaardigd uit vrolijk in de massa gekleurd vormvast polyurethaan.
In de NOW !8 -slaapkamer kunnen we wegdromen in een royaal bed waar de witte lak met zebrano-boorden pure levensblijheid uitstraalt.

Spring uit de band met NOW ! time
Je hebt een hekel aan eenheidsworst en wil geen grijze muis in de massa zijn?
Met NOW ! time zet je je persoonlijkheid pas echt in de verf! Modulaire woon- en eetkamerensembles, thuiskantoor of slaapkamer … alle uitvoeringen in hoogwaardig houtfineer (beuken, ahorn, eiken choco), maar ook het trendy poolwit laqué laten zich fantastisch met elkaar combineren. Met behulp van het karakteristieke L-vormig profieldesign van NOW! krijgt elke kast de allure van een kunstwerk. Zelfs de kleinste vrije ruimte onder een schuin plafond kan met NOW! time optimaal benut worden. Of je nu opteert voor een aanbouwwand, solitair meubelstuk of vrijhangend sideboard: uw goede smaak primeert. Alle tafels zijn bovendien in verschillende maten verkrijgbaar: een feestje bouwen is dus nooit een probleem !

Meer info: www.huelsta.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in