Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Nieuwe Eurolines van GROHE

U bent op zoek naar een nieuwe look voor uw badkamer? U wilt optimaal van water genieten? De kranen Europlus, Eurodisc, Eurostyle en Eurosmart van Grohe werden in een compleet nieuw kleedje gestopt. Bovendien werd ook aan het binnenwerk aardig wat gesleuteld met als resultaat: nog betere kwaliteit, nog meer comfort en nog meer redenen om van water te genieten. De innovatieve GROHE SilkMove® technologie staat daarbij garant voor een jarenlange, zijdezachte bediening van de greep.

De Eurolines kranen kregen een schitterend nieuw design mee. Deze tijdloos moderne kranen doen het uitstekend in om het even welk type badkamer: van de luxueuze ‘goed gevoel’ badkamer tot de functionele minibadkamer. De charme van de kranen creëert in om het even welke omgeving een toegevoegde waarde. Elk van de vier kranen heeft immers haar eigen sterke aantrekkingskracht.

Europlus kraan

Modern, maar tijdloos. De nieuwe Europlus kraan, voorzien van alle nieuwste technologieën, is een onbetwistbare meerwaarde voor een stijlvol badkamerinterieur. De ergonomische hendel, voorzien van GROHE SilkMove® technologie, laat zich soepel sturen naar de ideale temperatuur en de gewenste hoeveelheid water. Europlus is voorzien van GROHE StarLight® voor een schitterend glanzende chroomlaag. Dankzij GROHE Whisper® hoort u geen nare bijgeluiden of waterslag, alleen het aangenaam ruisen van stromend water. De nieuwe Europlus is kwaliteit en hoogwaardig design op zijn best.

Eurodisc kraan

Kies voor Eurodisc met haar mooi, sportieve uiterlijk en dynamische vinvormige hendel. Met Eurodisc ben je zeker van een tijdloze vormgeving die zich in elke badkamer thuisvoelt. Het zelfverzekerde design van Eurodisc staat synoniem voor hoogstaande kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard is ook Eurodisc voorzien van de nieuwste technologieën zoals GROHE SilkMove® voor een uiterst precieze afstelling van de waterstroom en de temperatuur, GROHE StarLight® voor een schitterende chroomlaag en GROHE Whisper® voor een soepele bediening in alle stilte.

Eurostyle kraan

Sinds de introductie is Eurostyle een ongeëvenaard succesverhaal. De nieuwe Eurostyle heeft een naar je toe leunende vorm, een gebogen hendel en een dynamisch ontwerp dat in elke moderne badkamer tot zijn recht komt. De slanke vormgeving bevat de meest innovatieve technologieën, inclusief GROHE SilkMove® en GROHE StarLight® en uiteraard GROHE Whisper®. Een schitterend design, een uitstekende kwaliteit en een concurrerende prijs: Eurostyle is een kraan die aan alle wensen voldoet.

Eurosmart kraan

Voorzien van een nieuwe, solide metalen hendel en naar voren gebogen lijnen is Eurosmart de perfecte invulling voor elke badkamer. Deze kwalitatieve kraan is voorzien van de GROHE SilkMove®, GROHE StarLight® en GROHE Whisper® technologieën – Eurosmart ziet er niet alleen goed uit, maar levert ook uitstekende prestaties en is ongelofelijk duurzaam. De naam zegt het al: slim design, slimme technologie en een slimme prijs.

De vier GROHE lijnen bieden kranen voor wastafels, bidets, baden en douches en zijn beschikbaar voor zowel opbouw- als inbouwtoepassingen.

Meer info: Grohe.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in