Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Natuurlijke lichtheid in de badkamer

De rust van de natuur is bijna niet te evenaren. Toch komt Villeroy & Boch wel erg dicht in de buurt met de nieuwe badkamerlijn My Nature. Pure materialen, vriendelijke kleurnuances en een subtiel decor: My Nature brengt een oase van rust in de badkamer.


De vloeiende lijnen van het hoogwaardig keramiek en het Europees kastanjehout vormen een bijzonder contrast en brengen een natuurlijke lichtheid in de badkamer. Het innovatieve ontwerp is verfijnd en functioneel tegelijk. Bovendien is het voorzien van milieuvriendelijke handigheden zoals energiezuinig led-licht. My Nature is dan ook niet voor niets onderscheiden met een Red Dot Design Award in de categorie Product Design.


Eyecatcher

De eyecatcher van My Nature is absoluut het bad. Gemaakt van keramiek uit Mettlach, in een prachtige ovalen vorm en verkrijgbaar in drie varianten: op een kastanjehouten of witte strakke plint, op een meer solide platform of in de whirlpooluitvoering. Het bad is 47 centimeter diep en biedt alle comfort. Door het bad vrijstaand te monteren, trekt het zeker alle aandacht.


Licht en functioneel

Het lichte karakter krijgt My Nature door de (bijna) zwevende elementen. De wastafel geeft een heerlijk licht gevoel door de bijzondere rondingen en het prachtige decor aan de binnenzijde. Ook het toilet en bidet hebben een prachtig zwevend design. Behalve stijlvol is My Nature bijzonder praktisch met twee bijzondere functionaliteiten. Ten eerste Quick Release, een handige truc voor een grondige schoonmaak. Daarnaast is het toilet voorzien van Soft Closing, zodat de toiletbril geruisloos dichtvalt.


Magnetische accessoires

Speciaal gadget uit de My Nature-serie zijn de magnetische accessoires, waarmee je eindeloos kunt variëren. Het tandenborstelbakje of tissuebox, voorzien van magneten, kun je naar eigen wens bevestigen aan de rand van de spiegel. Hoog, laag, schuin of recht.


Personal touch

My Nature biedt alle ruimte voor persoonlijk design. De producten zijn verkrijgbaar met verschillende decors, maar ook in effen wit. De producten zijn toepasbaar in elke badkamer en bieden veel variatie dankzij de verschillende kastfronten in kastanjehout of de kleuren sand, aqua en grey.


Meer info: www.villeroy-boch.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in