De badkamer

Mobilo, voor iedereen die graag experimenteert in de badkamer

Aanbevolen partners

logo X2O
Eén meubel, telkens anders. Dat is het principe van de nieuwe lijn van badkamermeubelen van Van Marcke. Mobilo is ontwikkeld door de Belgische designers Jeroen Thys van den Audenaerde en Wim Van Heeke. Maak met dit bijzondere meubel kennis in de laatste editie van de O!Blog.
Met Mobilo heb je het ontwerp van je badkamer in eigen handen. Mobilo is dan ook moduleerbaar. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Van materiaal tot afwerking, kleur, handgrepen en accessoires. Met Mobilo kies je alles gewoon zelf.

Mobilo is ook een meubel voor elke stijl en elk budget. Je stelt je ontwerp samen met onze interieurdesigners in de Van Marcke Inspirations showrooms. Het resultaat gaat rechtstreeks naar de fabrikant, die het onmiddellijk en zonder extra tussenpersonen produceert.

Hoe werkt Mobilo?

Alles begint met het basiselement: line, frame of front.
De gekende samenstellingen waar de kastdeuren of lades in het frame worden verwerkt of op het kader worden gemonteerd, kent iedereen. Maar bij MOBILO® kan je ook kiezen voor een combinatie van de twee. De ‘line’-reeks behoudt het horizontale accent boven- en onderaan je lades en deuren. Ideaal voor een ontwerp met strakke lijnen.Verder kies je het afwerkingsmateriaal, spiegels, hangkasten, kolomkasten, tabletten, opzetkommen, kraanwerk, handgrepen en nog zoveel meer.
Meer info: O!Blog
Meer info: O!Blog

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in