Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Minimalisme in de badkamer: de nieuwe Quadra-kranen van Grohe

Modern design vraagt om creatieve ideeën die toelaten om verschillende stijlrichtingen met elkaar te combineren. De nieuwe kraanlijn Quadra van Grohe voegt een sterk stijlaspect toe aan de badkamer. Het design combineert vierkante en cilindrische vormen tot een perfect minimalistisch geheel.


Quadra verenigt een strakke vormgeving met licht vloeiende lijnen. De nieuwe lijn kranen overschrijdt de grenzen van het minimalisme en verrijkt het met een zachtere en meer persoonlijke noot. Op die manier nodigt Quadra de gebruiker uit tot interactie.
De ergonomische greep heeft een strakke vorm en is bovendien aangenaam om aan te raken. De vierkante voet waarop de kraan rust, herhaalt de vorm van de greep en zorgt voor een esthetische overgang naar de wastafel. Hierdoor ontstaat een emotionele spanning tussen de kraan en de wastafel.


Onzichtbare technologie

De uitloop van de kraan is bijzonder. De ingebouwde mousseur leidt de aandacht niet af van de geometrische lijnen. Ook de muurrozetten die worden gebruikt voor inbouwkranen zijn vrij van enige zichtbare technologie. Helemaal vlak, zonder bouten of klemmen, weerspiegelen ze helderheid en eenvoud, kortom ‘absoluut design’.
Het binnenwerk van Quadra is een staaltje van technisch raffinement. De Grohe SilkMove-technologie zorgt voor een comfortabele en nauwkeurige bediening. Dankzij Grohe StarLight heeft Quadra een langdurig glanzende, vuilafstotende en kraswerende chroomlaag.


Een volledige lijn

Quadra bestaat uit een complete lijn van eengreepsmengkranen voor de badkamer. De wastafelmengkranen zijn verkrijgbaar met automatische lediging, voor vrijstaande wastafels en voor muurmontage. Voor douches en het bad is er de keuze tussen opbouw- en inbouwmengkranen evenals een badmengkraan met Sena-doucheset en een bidetmengkraan. Iedereen die op zoek is naar verrassende, eigentijdse kranen en accessoires voelt zich zeker aangesproken door Quadra van Grohe.

Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in