Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Milo: nieuwe badkamerlijn van Dedecker

Milo is de nieuwste telg in de badkamerlijnen van Dedecker. Een combinatie van hedendaagse materialen, sfeervolle kleuren en opvallende volumes geven Milo karakter.


Milo is een volledige badkamerserie en omvat een wastafelkast, een kolomkast en een spiegelpaneel. Bij het ontwerp van de nieuwe badkamerlijn besteedde Dedecker veel aandacht aan de vormgeving en het gebruikscomfort.

Opvallend ontwerp
De vormgeving van de wastafelkast springt onmiddellijk in het oog. De opzetwastafel staat op een L-vormig element dat over de wastafelkast is geschoven. Dankzij de specifieke vormgeving van dit element wordt de afvoerbuis aan het oog onttrokken.
Tussen de 2 wastafelblokken van de dubbele wastafel bevindt zich een ladekast. Bij de enkele opstelling zit de ladekast naast het wastafelblok.

De wastafel is vervaardigd van wit kunstmarmer, een gegoten materiaal samengesteld uit kunsthars en mineralen. Glanzend kunstmarmer is een eigentijds, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Praktisch
Milo combineert een aantrekkelijke vormgeving met praktisch badkamercomfort. Dedecker biedt de kolomkast naast de gebruikelijke 40 cm ook aan in een comfortabele breedte van 50 cm en 60 cm. In de bredere versies is voldoende plaats om bijvoorbeeld grote badhanddoeken op te bergen.
Van de kolomkast zijn een staande versie van 1,6 m hoog en een hangende versie met een hoogte van 1,4 m beschikbaar. Beide kasttypes zijn voorzien van legrekken.

Een fraai spiegelpaneel en een zwevend legrek vervolledigen de serie. Voor de enkele en de dubbele badkameropstelling is er een bijpassend spiegelpaneel van 60 cm hoog en respectievelijk 1,1 m en 1,4 m breed. In een fijn aluminium kader rond de spiegel zitten witte ledlampjes ingewerkt. Een zwevend legrek zorgt voor extra opbergruimte voor badkamerspullen.

Kleuren
Milo kan uitgevoerd worden in 19 matte kleuren waaronder de gebruikelijke sanitairkleuren, houttinten zoals beuk, eik, kersen, grijze eik, woodline mokka, zebrano en grijsbruine notelaar, greige, aubergine en stijlvol glanzend wit, zwart en middengrijs.
De combinatie van de glanzend witte wastafel met het L-element waarop de wastafel rust in een contrasterende kleur of in een houttint, levert een fraai badkamerensemble op.
De slanke, glanzend chroomstaafgrepen op de laden van de wastafelkast en de kolomkast maken het geheel af.

Verkoopprijs
Vanaf 1.996 euro voor een enkele en vanaf 3.730 euro voor een dubbele opstelling. Deze prijzen zijn exclusief btw.
De nieuwe badkamerlijn wordt voorgesteld op Batibouw 2008.

Voor meer info: www.dedecker.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in