Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

Meubels huren met Frentlife

Je meubels huren? Klinkt misschien gek, maar dat is het niet. Met gehuurde meubels heb je altijd een perfect ingericht interieur. Je kiest de meubels via een website en enkele dagen later wordt het meubilair aan huis geleverd en geïnstalleerd. Je krijgt zelfs gratis advies van een interieurstyliste.
Als je net een huis gebouwd, gekocht of verbouwd hebt, schiet er weinig over van het bouwbudget. Ook als je een woning huurt, komt het voor dat je de aanschaf van nieuwe meubels moet uitstellen. Eigenlijk jammer, want dan woon je in een nieuwe omgeving, maar moet je het doen met oude meubels.

Interieur huren

Geen nood. Vanaf nu kun je jouw droominterieur ook huren, zelfs voor een appartement of huis dat je wilt verhuren. Ook vastgoedbedrijven of mensen met een tweede verblijf doen een beroep op meubelverhuurbedrijven, zoals Frentlife. Het kan al voor een maandelijks huurbedrag van 150 euro.

Huren voor 3 jaar of meer

Isabelle Standaert van Frentlife licht het concept toe: “We verhuren kwaliteitsvolle meubels uit Europa, voor 3, 6 of 9 jaar. Na 3 jaar huren, kun je het huurcontract verlengen met 3 jaar. Na een periode van 6 of 9 jaar kun je de meubels houden of ze een tweede leven geven door ze weg te schenken aan het goede doel en dan andere meubels kiezen.”

Kun je één enkel meubelstuk huren?

“Eén meubel huren is niet mogelijk. We verhuren per woonentiteit zodat je slaapkamers, eetkamer en salon stijlvol kunt inrichten door de uitgaven hiervoor te spreiden over de tijd.”

Gratis interieuradvies

Inbegrepen in het maandelijkse huurbedrag is ook het gratis advies van een interieurstyliste. Isabelle van Frentlife: “De styliste checkt je plan en geeft indien nodig tips en adviezen om je interieur nog beter in te richten. Als je dat wenst, komt de styliste ter plaatse alles bespreken.”

Hersteldienst en verzekering

Kiezen voor Frentlife is kiezen voor comfort, zo blijkt. Zo kun je tijdens de huurperiode een beroep doen op een hersteldienst. Isabelle: “We komen ter plaatse kijken wat het probleem is, lossen het in de mate van het mogelijke op of laten de meubels herstellen in ons herstelatelier.” De Frentlife-meubelen zijn verzekerd tegen diefstal, brand en enkele andere onverwachte gebeurtenissen.

Decoratie huren

Ook interessant is dat je binnenkort een passend decoratiepakket kunt kiezen. Alle decoratie-items zullen, net zoals bij de meubelstukken, een huurprijs per maand hebben. Over de kostprijs van meubels huren kom je alles te weten in ons artikel Meubels huren, wat kost dat?
Habitos.be testte op uitnodiging van Frentlife het concept van meubels huren uit in de Frentlife suite bij het Sandton Grand Hotel Reylof in hartje Gent.

Auteur: Gretel Kerkhofs – juni 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in