De badkamer

Met smaak en op maat: Kies je douche van A tot Z

Een badkamer kiezen is geen makkelijke opgave. Je hebt vaak maar één kans en je moet met veel zaken rekening houden. Het droombeeld moet met het woningplaatje kloppen, want wat je wilt, komt niet altijd overeen met de maat van je woning. X²O Badkamers zorgt ervoor dat je je over je douche al geen zorgen meer moet maken door alles apart aan te bieden zodat je zelf je douche van A tot Z kan samenstellen. Zo wordt jouw badkamer volledig uniek en toch op maat van je huis. X²O Badkamers geeft je drie tips voor een douche die uitgerust is met de laatste nieuwe praktische snufjes en fijne uitstraling!

L-shape: minimalistisch en oplossingsgericht

Balmani Modular inloopdouche met L-shape steunarm, prijs vanaf €439.25 netto

 

Tenzij je from scratch begint, heb je weinig te zeggen over waar je badkamer komt. Het kan dus zomaar zijn dat je te kampen krijgt met een schuine wand. Het innovatieve Balmani biedt je de mogelijkheid te werken met een haakse steunarm of L-shape. Een element dat tegen de muur bevestigd wordt waartegen het doucheglas rust en wat voor de nodige stabiliteit zorgt. Daardoor hoef je geen steunarm te gebruiken die op de muur parallel met de wand moet geplaatst worden. Naast het feit dat het een stijlvolle oplossing is door de subtiele aanwezigheid, is het ook makkelijk te plaatsen.

 

Gekleurde profielen: een kleurrijk alternatief

Balmani Move inloopdouche met Matzwart profielenset, prijs vanaf €521.95 netto

 

Je kiest je badkamerkranen in een trendy kleur en matcht daarbij ook de regendouchekraan. De douche vandaag is een stijlvol geheel, zeker wanneer ook de profielen – denk hoek- en muurprofiel, stabilisatiestang... – hetzelfde elan aanhouden. Bij X²O Badkamers vind je die in dezelfde kleur als het volledige kraanwerk. Je kiest uit matzwart, chroom, mat wit, brushed gold, brushed rosé gold... Zo krijg je een egaal en matching geheel en garandeer je jezelf een unieke badkamerbeleving.

Balmani Framed Plus als vrijstaande wand, prijs vanaf €576.95 netto

 

Douchewand: een persoonlijk statement

Balmani Modular inloopdouche met Rose Gold profielenset, prijs vanaf €449.3 netto

 

Je inloopdouche is vaak het statement van je badkamer. Dat wordt het vooral door de wandbekleding. Hiermee schrap je de hevige breekwerken uit je renovatieplanning, zonder dat dat afbreuk doet aan het eindresultaat. Je plaatst de panelen gewoon tegen de bestaande wand aan en je hebt een stijlvolle douche gecreëerd. Zo versnel je je renovatie en krijg je een knap en elegant resultaat. Kies voor solid surface, leisteenstructuur, keramiek of acryl.

Balmani Modular inloopdouche met Brushed Gun Metal profielenset, prijs vanaf €449.3 netto

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in