Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

Marelli: Italiaans design met een lange traditie

Het Italiaanse Marelli staat voor een uitgebreide en erg gevarieerde collectie eigentijdse banken, stoelen, fauteuils, club- en loungezetels en salontafels die beantwoorden aan de jongste trends.


Marelli werd in 1922 door Giulio Marelli opgericht en bestaat in zijn huidige vorm sinds eind jaren zestig. De firma bevindt zich in het hart van de Italiaanse designwereld: het stadje Meda, regio Brianza, tussen Como en de modestad Milaan. Wie zich tot de top van de interieursector rekent, heeft relaties in deze regio. Immers, de Brianza herbergt de trendsetters van het Italiaanse design. Wie kent niet toppers als Cassina, Giorgetti, Minotti, Flexform, B & B, Tisettanta, Poliform, Cappellini, Molteni, …
Het Italiaanse merk staat voor een uitgebreide en erg gevarieerde collectie eigentijdse banken, stoelen, fauteuils, club- en loungezetels en salontafels die beantwoorden aan de jongste trends en die bruikbaar zijn voor de woninginrichting, lounges, vergaderzalen, directiekantoren, restaurants, hotellobby's, enz.

Functionalisme - een strikt individuele aanpak
Marelli gaat verder dan alleen het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardig zitmeubilair. Bekende en minder bekende designers zorgen voor actuele tendensen vol tijdloze klasse.

Sinds het begin van zijn activiteit in de sector van de kantoor- en projectinrichting is Marelli zich ervan bewust geweest dat het kantoor of de lobby van iedere klant uniek is en derhalve een individuele benadering vergt. Samen met de projectmanager c.q. interieurarchitect proberen wij dit dan ook te vertalen in zitmeubilair dat aangepast is aan de functionele vereisten van een op maat gemaakte werkomgeving. Dit betekent dat uw interieurarchitecten de producten aan de werkomgeving kunnen aanpassen door allerhande oplossingen te bedenken die niet in de catalogus staan. Zo bestaat bij de meeste modellen de mogelijkheid om de maatvoering te wijzigen, en dit zowel in de breedte, in de diepte als in de hoogte. Immers, activiteiten zoals ontmoeten, samenwerken, zich afzonderen, vergaderen, … vragen elk om een andere aanpak en de nodige aanpassingen.

Flexibiliteit
Alles kan en niets moet. Deze flexibiliteit gaat zo ver dat Marelli op basis van schetsontwerpen en technische tekeningen volledig nieuwe modellen maakt in functie van specifieke eisen en dit binnen een realistische prijszetting.
Naast de kwaliteit van de producten is het vooral deze flexibiliteit en de bereidwilligheid om samen oplossingen te creëren die Marelli onderscheidt binnen de sector.

Kwaliteit
Marelli's stelregel is: wanneer je een zitmeubel maakt, dient het in de eerste plaats goed te zitten. Zitelementen of -systemen van Marelli beantwoorden aan een eenvoudig principe: alleen het beste is goed genoeg. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen.
De maatvoering is riant en ondanks de moderne productietechnieken vormt de ambachtelijke afwerking de basis. Daarbij komt de liefde voor het vak steevast om de hoek kijken. Onze producten beantwoorden dan ook aan een eenvoudige stelregel: goede technische kwaliteit, vakbekwame uitvoering en een tijdloos lijnenspel.

Een tienjarige garantieperiode op de rompen onderschrijft het vertrouwen dat we hebben in onze producten. Ervaring, kwaliteit, flexibiliteit, service en klantgerichtheid omschrijven het best onze manier van denken en werken.

Bekledingsmaterialen
Naast een uitgebreide eigen stof-, lederlook- en ledercollectie verwerkt Marelli - al dan niet brandwerende - ingezonden bekledingsmaterialen van bekende leveranciers als Kvadrat, Gabriel, Fanny Aronsen, Sahco.

Meer info: www.giuliomarelli.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in