Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Magnitude pakt uit met exclusief concept

Slaapcomfortspecialist Anker Bedding stopt het revolutionaire beddengamma Magnitude in een nieuw kleedje. Een luxe-collectie die naadloos past in de nieuwe marktbenadering van Anker Bedding: de consument maximale creatieve vrijheid bieden bij het samenstellen van zijn eigen “slaapcomfortformule”.

Magnitude is een uniek concept dat je toelaat om je hoogstpersoonlijke luxebed te creëren. De klant krijgt alle “ingrediënten” voor die allerindividueelste combinatie aangereikt. Van een uitgebreide keuze aan boxsprings, over gestoffeerde bedomrandingen tot hoofd- en voetpanelen, bedbanken, matrassen en matrashoezen, comforters, decoratieve accessoires en een fijn gamma bedlinnen.

“Klant is koning”
Magnitude stelt al zijn technische knowhow, ervaring, design en vormgeving ter beschikking van iedereen die niet alleen hoge eisen stelt aan de kwaliteit van zijn slaapcomfort, maar er ook zijn eigen stempel wil op drukken.

Van klassiek tot eigentijds modern, van barok tot minimalistisch, van sober tot uitbundig: de consument kiest de elementen en bepaalt de sfeer tot in de kleinste details. Zo zijn de hoofd- en voetpanelen verkrijgbaar in een heel gamma exclusieve uitvoeringen, naast de klassieke basisstijlen. Een hele plejade van bedbanken maakt tijdloos klassieke of verfrissend moderne combinaties mogelijk met alle nuances daar tussenin.

Met verschillende types vederzachte boxsprings en vijf matraskernsamenstellingen plooit Magnitude zich moeiteloos naar de wensen van de meest veeleisende slapers. Streelzachte matrashoezen en comforters, vervaardigd uit dubbeldoek of damast met latexkern of mini pocketveren, maken deze luxueuze verwennerij van lichaam en geest compleet.

Een gevarieerd assortiment decoratie-artikelen, gaande van volants en kleden voor boxspring of bedomranding tot al dan niet gewatteerde werp- en bedspreien, plaids met of zonder vulling, sierkussens en rolpeluwen zorgen voor de finishing touch.

Meer info: Magnitude.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in