Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Auping splitst tweepersoonsbed voor betere hygiëne

Met de introductie van de Auronde Deelbaar maakt Auping het op- en schoonmaken van het bed gemakkelijker. Het tweepersoonsbed kan in twee gesplitst worden en beide delen kunnen eenvoudig uit elkaar gereden worden. Zowel vanuit hygiënisch als vanuit praktisch oogpunt levert dat alleen maar voordelen op.


Door een slim koppelsysteem worden het hoofd- en het voeteneind van de tweepersoons Auronde Deelbaar bij elkaar gehouden. Aan het voeteneind kan dat systeem worden losgekoppeld zodat de bedden uit elkaar kunnen worden gereden. Hygiënischer, want de moeilijk bereikbare plek midden onder het tweepersoonsbed kan nu eenvoudig gestofzuigd worden. En praktischer, want het verschonen en opmaken van het bed, zeker als het aparte matrassen heeft, wordt een stuk eenvoudiger als de bedden los van elkaar staan. Op die manier kun je tussen de bedden komen en zijn beide matrassen rondom bereikbaar. Na het schoon- én opmaken zit het geheel met één simpele klik weer aan elkaar vast.

Onzichtbare wielen
Auping heeft de Auronde Deelbaar voorzien van speciale wielen die aan de binnenkant van de poten zijn bevestigd, onzichtbaar dus. Op die manier geeft het bed de indruk van een normale tweepersoons Auronde. De in- en uitstaphoogte is comfortabel, dankzij de verstelbare poothoogtes. De Auronde Deelbaar bestaat in de kleuren naturel, alpine wit en kersen. Het bed is 180 of 200 cm breed en 200, 210 of 220 cm lang. Voor de bedbodem en matras kan gekozen worden uit het gamma AVS (Actieve Ventilatie en Support) spiraalbodems en matrassen met de best ventilerende eigenschappen.

Meer info: www.auping.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in