Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Maak je badkamer compleet

De nieuwe Compleet Wonen Badkamers is er. Dankzij Habitos.be krijg je als vanouds een voorproefje van het magazine. Ontdek een duurzaam bad, een zwevend meubel en hoe je gezond kan douchen.
 

Duurzaam baden

Het ‘Coco’ bad van Sealskin combineert elegantie met een uitstekend ligcomfort. Dit bad dankt zijn prachtige vormgeving aan het duurzame materiaal Solid Surface, wat met zijn hoge dichtheid een gemakkelijk onderhoud en hoge krasbestendigheid garandeert. Dankzij de subtiel verwerkte overloop en popup afvoer heeft u bovendien geen last van storende elementen.
Meer info: www.sealskin.be

Zwevend meubel

Een pure vormgeving en een zwevende opbouw, dat zijn de kenmerken van het modulaire ontwerp ‘Dimension’ van Dedecker. Naast een vrije combinatie van de verschillende modules biedt ‘Dimension’ een handig extraatje: een tweedelige spiegelmodule. Deze bestaat uit een vast horizontaal spiegelpaneel en een tweede verticale spiegel die via weggewerkte rails over de volledige breedte van het vaste spiegelvlak schuift. De tweedelige spiegelcombinatie komt het best tot zijn recht wanneer de wastafelmodule gecombineerd wordt met een overstekend wastafelblad. Dat levert vrije ruimte op waardoor u zich gemakkelijk al zittend kunt opmaken.
Meer info: www.dedecker.be

Gezond douchen

Genieten van een verkwikkende douche én een mooi kleurtje opdoen? Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Toch hoeft u niet verder te zoeken. Met de Sunshower Combi, die zich gemakkelijk in de hoek van iedere badkamer laat installeren, geniet u tijdens het douchen van gedoseerd zonlicht en van de helende werking van infrarood. Het UV licht van de Sunshower Combi stimuleert de aanmaak van vitamine D terwijl stijve spieren en gewrichten terug soepel en minder pijnlijk worden dankzij het therapeutische korte golf infrarood licht. De Sunshower verschijnt in twee uitvoeringen: een Full Body model, waarmee uw gehele lichaam een kleurtje krijgt en een Half Body model dat zich met name richt op het bovenlichaam. Mede door de maximale bruiningstijd van tien minuten zorgt de Sunshower Combi voor een gedoseerde en verantwoorde manier van zonnen.
Meer info: www.sunshower.be


Bron: Compleet Wonen - Badkamers

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in