Aanbevolen partners

samsung logo
Audio en video

Loewe Individual 52 Compose voor beeldweergave in bioscoopformaat

Loewe presenteert de Individual 52 Compose, een tot in detail te personaliseren televisie met een beelddiagonaal van 52 inch (132 cm). Het 46 inch-model van deze tv is eerder door het toonaangevende Duitse vakblad HomeVision uitgeroepen tot de beste ter wereld. Dit dankt de televisie aan zijn complete functieaanbod, verregaande personalisatiemogelijkheden en de combinatie van topkwaliteit, technologie en stijlvol design. De Individual 52 Compose gaat nog een stap verder. Met deze gigant genieten gebruikers van video’s, tv-programma’s en multimediacontent in bioscoopformaat. Bovendien heeft Loewe deze televisie ook uitgerust met geïntegreerde hardeschijfrecorder.


De Individual 52 Compose heeft alles wat liefhebbers zich kunnen wensen in een tv. Het toestel biedt messcherp beeld, een meeslepend geluid wanneer gebruikt in combinatie met de Individual luidsprekercomponenten en is bovendien wat betreft vormgeving een aanwinst voor elk interieur. Zijn hoge beeldkwaliteit dankt de tv aan de HDTV-receiver, Full HD Panel en 100Hertz-technologie. De televisie is eveneens te combineren met de unieke Loewe Sound Projector. De technologie van deze Sound Projector analyseert volledig automatisch de akoestiek in elke ruimte. Tv-kijkers kunnen ook hun persoonlijke voorkeuren instellen. De geluidseffecten zijn tot in de details bij te stellen waardoor iedereen kan genieten van zijn persoonlijke ultieme geluidsweergave.

Naar wens
De Individual 52 Compose is tot in de puntjes naar wens samen te stellen. Door de tv te combineren met verplaatsbare audiocomponenten zoals speakers en een subwoofer kunnen filmliefhebbers de ultieme thuisbioscoop creëren. Dankzij de RS 232-interface is de tv ook te koppelen aan Premium Home Automation-systemen, zoals AMX of Crestron. Zo functioneert de Individual 52 Compose als middelpunt van een geavanceerde home entertainment-systeem. Daarbij is het toestel te plaatsen als wand- of tafelmodel, en verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Gebruikers kunnen kiezen uit aluminium/zilver of aluminium/zwart met uiteenlopende soorten inlegwerk aan de zijkanten van de tv of de speakers – zoals robijn of chroom hoogglans.

Geïntegreerde harde schijf
Tv-liefhebbers hoeven met de Individual 52 Compose nooit meer hun favoriete serie of film te missen. De geïntegreerde hardeschijfrecorder maakt het mogelijk om tot 200 uur programma’s op te nemen. Met deze functie zijn uitzendingen met één druk op de knop van de afstandsbediening op elk moment te stoppen en later verder te kijken. Ook op andere vlakken is de bediening van de Individual Compose uiterst eenvoudig en doeltreffend. Gebruikers hebben met de gebruiksvriendelijke Assist-afstandsbediening via een overzichtelijk menu direct toegang tot alle beeld-, geluid- en opnamefuncties.

De belangrijkste specificaties:
· Hoge resolutie HDTV-ontvanger, die in het tv-platform is geïntegreerd (MPEG-2 en MPEG-4)
· Full HD Panel (1.920 x 1.080 pixels)
· 100Hertz-beeldverwerking voorkomt schokkerige beeldeffecten
· Hybrid-Tuner-concept voor analoge en digitale ontvangst van zenders via de ether of de kabel
· Dubbele tuner voor comfortabele ‘picture-in-picture’-weergave en de geïntegreerde harde schijf (DR+) voor HDTV- en digitale tv-opnames
· Twee USB-interfaces voor aansluiting van bijvoorbeeld de digitale camera
· Twee ‘Common Interfaces’ voor de ontvangst van Pay-tv-zenders
· Twee digitale hoge resolutie interfaces (HDMI) inclusief kopieerbeveiliging (HDCP) voor de verwerking van digitale beeld- en geluidssignalen

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in