Aanbevolen partners

samsung logo
De woonkamer

Ligne Roset gaat voor strakke geometrie met Malhoun

Gecapitonneerde zithoeken zijn helemaal in… Malhoun straalt elegantie, comfort en gezelligheid uit, en past dan ook perfect in deze trend.


De esthetiek van Malhoun is gebaseerd op de tegenstelling tussen de strakke geometrie van de zitting en de uitnodigende rugleuning die zowel voor als achter gecapitonneerd is. Deze is bewust heel laag en wekt een indruk van lichtheid dankzij het uiterst discrete en elegante onderstel in glanzend gepolijst aluminium. De capitonnering is het resultaat van de hele reeks kleine vierkante overtrokken knopen, in ton sur ton of contrastrijke kleuren, en van de grote rugkussens met dons (60 x 60 cm) die verkrijgbaar zijn in effen uitvoering zoals de zitting, of met 4 kleine vierkante knopen in het midden van het kussen zoals op de rugleuning.
 

Oude technieken

De soepelheid en de zachtheid van de zitting vloeien voort uit het gebruik van oude technieken uit de beddenbranche en de traditionele tapijtwerkerskunst (vering met onderling verbonden biconische Bonnel-veren).
Het frame van deze zithoek bestaat uit panelen bekleed met polyetherschuim en watten. De geïntegreerde zittingen rugleuningkussens zijn van superflexibel Bultex-polyetherschuim. De rug- of armleuningkussens zijn gevuld met eendendons.

Het geheel bestaat uit een grote en een kleine bank met één arm, een bank zonder armen en een poef. Het biedt veel combinatiemogelijkheden. Let op de ongebruikelijke breedte (135 cm) van de kleine eenarmige bank en de uiterst praktische bank, waardoor je naar believen kan spelen met de afmetingen en de hoeksamenstellingen.
 

Assortiment

Bank zonder armleuning: B 135 - D 100 - H 63. Prijs: vanaf 2236 euro
Kleine bank met een arm rechts of links: B 135 - D 100 -H 63. Prijs: vanaf 2425 euro
Grote bank met een arm rechts of links: B 225 - D 100 - H 63. Prijs: vanaf 3128 euro
Poef: B 100 - D 100 - H 39. Prijs: vanaf 1052 euro

Meer info: www.ligneroset.be
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in