Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Levis introduceert verfcadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Een geschenk dat iemand écht kan gebruiken? Kies dan voor een Levis Shop verfcadeaubon.


Met de Levis Shop verfcadeaubon koppel je het nuttige aan het aangename. Je geeft iemand verf cadeau voor een interieur make-over waar hij of zij nog lang van kan genieten. Een kamer in een nieuw kleurtje, een meubelstuk restylen... De keuze van de verf en de kleuren zijn volledig vrij. En dat zonder enige tijdsdruk, want de gelukkige krijgt één jaar de tijd om een keuze te maken!

De Levis Shop verfcadeaubon kan ingeruild worden tegen elk Levis-product bij een Levis Shop in je buurt (link naar pagina Levis Shop in je buurt). Bovendien krijgt de feestneus er tal van tips en interessante weetjes over onze workshops, ons kleuradvies en onze talrijke inspiratiebrochures. Vraag ernaar in je Levis Shop.

Hoe geraak je aan een Levis Shop verfcadeaubon?
Niks is eenvoudiger: je gaat naar een Levis Shop. Je betaalt een bedrag naar keuze (minimum € 25). Op de bon staat het geschonken bedrag alsook alle gegevens over de Levis Shop waar de bon kan ingeruild worden. Dan is het alleen nog maar de reactie van het feestvarken afwachten: enthousiast, superenthousiast of mega-enthousiast!


De Levis Shop verfcadeaubon. alles op een rijtje:

• waardebon voor de aankoop van Levis-producten
• voor een minimumbedrag van € 25,00
• te koop bij de Levis Shop in je buurt
• geleverd in een mooie geschenkdoos samen met verschillende inspiratiebrochures
• inruilbaar tot 1 jaar na aankoop in de winkel van uitgifte

Deze actie is geldig in alle Levis Shops.

Meer info: www.levis.info

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in