Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Karma: kleuren om lichaam en geest te plezieren

Levis heeft een nieuwe Ambiance Mix Collection gecreëerd die luistert naar de naam ‘Karma’. Met deze collectie kan je thuis een sfeer van sereniteit en levenskracht scheppen.


Kleuren kunnen een sterke bondgenoot zijn voor wie net als de natuur op zoek is naar het juiste evenwicht: tussen werk en privé-leven, tussen tijd voor anderen en tijd voor jezelf,… Kleuren kunnen namelijk een kalmerend of stimulerend effect hebben. Door ze evenwichtig met elkaar te combineren, zullen ze een weldoende werking hebben, zowel op je lichaam als op je geest.

De Levis-specialisten hebben dan ook hun kleurenkennis benut om zes natuurlijke combinaties van drie tinten samen te brengen tot een palet van 18 Karma-kleuren. De kleuren passen in elk interieur en in elke kamer. Je kan je dus laten inspireren door je eigen voorkeuren om te komen tot de combinaties die het meest beantwoorden aan de sfeer die je tracht op te wekken.
 

Alles draait om evenwicht

Karma kan naar hartenlust gecombineerd worden. Aan jou de keuze:

  • Een vleugje ‘Mineraal’ gekoppeld aan het warme oranjerood van ‘Massage’ verjaagt stress en zorgen, en krijgt de discrete aanvulling van ‘I Ching’.
  • Het bijzonder revitaliserende blauw van ‘Tonic’ gaat perfect samen met ‘Relax’ en ‘Rozenkwarts’, en zorgt voor een gevoel van ontsnappen aan de drukte en voor innerlijke rust.
  • De zachte frisheid van Aloë Vera zorgt voor de volledige ontspanning die je van een badkamer mag verwachten. Voor wat extra tonus kan je die dan combineren met ‘Amethist’ of ‘Wasabi’.

Meer info: http://www.levis.info

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in