Verlichting

LED-verlichting: oneindig veel mogelijkheden

LED-verlichting verovert de particuliere markt. Logisch, als je weet hoe oneindig de mogelijkheden zijn van de ingenieuze LED-technologie.
LED staat voor Light Emitting Diode of lichtgevende diode, en is de eerste nieuwe technologie sinds de ontdekking van de gloeilamp een eeuw geleden. LED’s worden al meer dan 30 jaar toegepast, veelal als indicatorlampjes bij elektronische toestellen, maar kunnen vandaag dankzij innovatieve ontwikkelingen ook écht licht geven. Wat designverlichting uiteraard heel wat nieuwe perspectieven biedt.

Energiezuinige verlichting

Eén van de grote krachten van LED-technologie is dat ze zich perfect leent voor sfeerverlichting. Je interieur in een handomdraai onderdompelen in een andere kleur is nu echt kinderspel: van energiek groen over passioneel rood tot rustgevend blauw. Bovendien kan je LED-verlichting richten en programmeren: zo kan je via de afstandsbediening makkelijk de kleurintensiteit en kleurmengeling aanpassen. Verder werkt LED-verlichting op een laag voltage en is ze bijzonder energiezuinig. Deze energiebron wordt ook niet warm, dus zeer kindvriendelijk.

Meer info: Delta Light

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in