Verlichting

Nieuw licht op designverlichting

Het hoeven niet alleen groene en rode lampjes te zijn die in de aanloop naar Kerstmis overal oplichten. Ook liefhebbers van designverlichting kunnen in deze donkere tijden een meer smaakvolle vorm van verlichting gebruiken. Habitos stelt daarom graag drie nieuwigheden in verlichting voor.

Ronde schakelaars van Basalte

Lichtschakelaars zijn zo goed als onmisbaar in een woning, maar het is niet altijd even gemakkelijk om die op een esthetische manier in het geheel te verwerken. De ronde Mona van Basalte lijkt echter helemaal te versmelten met de muren waarop hij hangt. De simpele, architecturale vorm past immers bij elke interieurstijl. De geavanceerde aanraaktechnologie en de ingebouwde nachtverlichting zorgen voor een uitermate hoog gebruiksgemak.

Info: Basalte

Spelen met leds bij Delta Light

Wanneer de gevarieerde mogelijkheden van led-verlichting en een uitgekiend design hand in hand gaan, kan dat speelse eindresultaten opleveren. Dat bewijst Delta Light met de Topix, een verlichtingstoestel dat je veel artistieke vrijheid geeft. Het ontwerp zelf is discreet, maar door verschillende modellen op een creatieve manier met elkaar te combineren, creëer je in een handomdraai een amusant lichtaccent. De kleur van de led-verlichting kun je bovendien volledig naar eigen smaak afstemmen. De adviesprijs bedraagt 93,5 euro per toestel, exclusief btw.

Info: Delta Light

Energiezuinige kroonluchter

Led-verlichting in een hippe, gestroomlijnde stijl. Dat is waar het bij de lampen Novallure van Philips om draait. Dankzij hun E14-lampvoet zijn ze geschikt voor gebruik in een kroonluchter, met dat verschil dat ze een besparing van ongeveer tachtig procent opleveren in vergelijking met traditionele gloeilampen. De Novallure-lampen kennen verschillende verschijningsvormen: helder of mat glas en in kaars- of kogelvorm. Philips hanteert een adviesprijs van 19,99 euro per lamp.

Info: Philips

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in