Verlichting

Flos D’E-light, een exclusieve design lamp met docking station

Ben je op zoek naar een lichtgevende speelkameraad voor jou en jouw iPhone, iPad of iPod? Dan is de Flos D’E-light iets voor jou! De Flos D’E-light is een exclusieve design lamp/gadget ontworpen door Philippe Starck, één van ’s werelds meest toonaangevende designers.
  • De Flos D’E-light beschikt over een huiselijke, warme tint 
  • De lamp straalt sfeer en gezelligheid uit
  • De lichtkleur van deze Starck lamp heeft een waarde van 2 700 Kelvin (299 Lumen)
  • Het vermogen van de lamp is 5 Watt en werkt op 24 Volt
  • De led-voeding die de 220/230V netspanning omzet in 24V zit ingewerkt in het armatuur
Voor de Apple-gebruikers heeft de lamp nog iets extra. D’E-light is niet alleen een bureaulamp, maar heeft ook nog een docking station voor de Apple iPhone, iPod of iPad … in huis. Wanneer jouw iPad (of dergelijke) batterij leeg is, kun je de D'E-light gebruiken. Laad hem op terwijl hij bovendien handig voor je staat uitgestald. Zo kun je hem ook gebruiken als digitale fotokader. 

Waar is de schakelaar?

De lamp heeft een bijzonder schakelaar. Deze zit onopvallend verwerkt in het armatuur. De lamp zet je aan en uit aan de hand van de gloeiende oranje touch-schakelaar. Deze vind je rechts op het armatuur.

Led Light Guide

De lichtbron mag ook even in de spotlights staan. Het licht van de Flos D’E-light komt uit een speciaal ontworpen Led Light Guide. Deze geeft een optimaal georiënteerde lichtbundel en geeft een ongeëvenaard lichtcomfort. Op het vlak van energie-efficiëntie doet hij het uitstekend met een score van 98 op 100.

Zwart of blinkend chroom

De blinkende chromen Flos D’E-light kende je misschien al, maar er is ook zwarte, matte versie op de markt. De zwarte  Flos D’E-light is enkel te verkrijgen bij dmLights. Daar betaal je € 266,85 (indien prepaid of afhaling: € 253,51).

Meer info: DMLights

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in