De woonkamer

Lang leve imperfectie in de huiskamer

Aanbevolen partners

Logo Nordex
Colora
Rustiek, geolied parket is helemaal terug, en past zowel in een hedendaags als een klassiek interieur. Die ‘vloeren met karakter’ ogen prachtig, al gaan ze vaak gepaard met oneffenheden en andere tekortkomingen door ouderdom.
Parketspecialist Lamett speelt gretig in op die trend en stelt de Farm- en Country-collecties voor. Knopen, barsten en beschadigingen in het oppervlak worden niet meer weggewerkt. Integendeel: ze blijven behouden. Houten vloeren met een verweerde look, maar met het comfort én de mogelijkheden van een splinternieuw parket.

Farm-collectie

In de Farm-collectie van Lamett zijn de rustieke, eiken planken manueel verouderd. Deze worden nadien behandeld met oxidatieve Woca-olie. De planken worden in verschillende lagen afgewerkt, waardoor er een diep en doorleefd slijtage-effect ontstaat.
 
De planken uit de Country-collectie zien er wat gaver en subtieler uit dan die van de Farm-collectie omdat ze geen verouderingsbehandeling ondergingen. Toch oogt de collectie heel karakteristiek, en er werd bewust voor gekozen om knopen en scheuren slechts gedeeltelijk op te vullen - maar wel voldoende om een betrouwbaar product te garanderen.

Meer info: Lamett

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in