Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Krachtig, ontspannen douchen - Grohe Power&Soul

Kies je straal, klik op de knop en geniet van je douche. Zo eenvoudig kan zalig douchen zijn. Zin in een verkwikkende massage? Of liever rustgevende regendruppels? Van maximale vitalisering tot totale relaxatie, met de nieuwe Grohe Power&Soul-douches ligt alles binnen handbereik.
‘One-click showering’ maakt het verschil. De Grohe AquaDirect-knop verenigt geavanceerde techniek met topdesign. Via vier toetsen op de douchekop krijg je vier aparte straalpatronen en nog eens zeven unieke mengpatronen. Op die manier kun je de douchestraal van je voorkeur instellen. Voor elk moment van de dag, voor elke stemming en voor ieder gezinslid is er een perfect sproeipatroon beschikbaar.

Vier douchestralen in één douchekop

Liefhebbers van de stevige kracht van water kunnen kiezen uit de Bokoma Spray of de Jetstraal:

  • De Bokoma Spray is een echte wellness sensatie – de ronde massagestraal wisselt af tussen brede en smalle stralen voor een stimulerend massage-effect
  • De krachtige Jet straal maakt je onmiddellijk wakker – een klein aantal sproeigaatjes jagen het water tegen een stevige snelheid krachtig tegen je huid.

Onstpannend douche kan met de Rain straal of de Rain O2-straal:

  • De strelende Rain-straal, het gevoel van een zachte zomerse regenbui op je huid
  • De met lucht aangevulde Rain O2-straal. Dankzij de menging van lucht en water ontstaan er volumineuze waterdruppels voor een brede straal.

Voor nog meer variatie kun je deze patronen naar wens combineren.

Een assortiment met onbegrensde mogelijkheden

Modern of eigentijds? Hoofddouche of handdouche? Uit het assortiment van Grohe Power&Soul kun je voor elke persoonlijke voorkeur en eender welke badkamerstijl een gepaste versie kiezen.

De douches zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en behouden hun schitterende glans dankzij de Grohe StarLight-technologie. De Grohe Design Studio heeft hiervoor al de iF product design award 2012 en de red dot design award 2012 in de wacht gesleept.

Om ecologisch verantwoord van deze luxueuze douche te kunnen genieten, kun je ook kiezen voor de EcoJoy-technologie voor verantwoord gebruik van water.


Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in