Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Kleurenadviseur: Je huis, je speelterrein

Je kindertijd: een tijd waar je al fantaserend doorheen vloog. Een kleurrijke tijd waarin alles kon. Hoogste tijd om het kind in jezelf opnieuw los te laten! Ga es op ontdekkingstocht doorheen je interieur. Durf, creëer, kleur. Het is eenvoudiger dan je denkt dankzij de Levis Ambiance-kleurencollectie. Ready? Set... Play!

Haal alles uit de kast

Ziet je interieur er maar somber uit? Ben je die oude meubelen beu? Je kan je interieur een volledig nieuwe look geven zonder een paar maandlonen te spenderen aan nieuw meubilair. Zo gaven wij deze oude buffetkast een nieuwe en frisse look. Ontvetten, schuren, ontstoffen, een laagje Ambiance Lak Primer en twee laagjes Koolzaad en je staat te kijken hoeveel potentieel er in je gedateerde huisraad schuilt. Niet renoveren, wel restylen dus!

Back to the fifties

Wil je je huis een nieuwe, frisse look geven zonder te raken aan de authentieke elementen? Laat je door oude meubelstukken die er nog goed uitzien inspireren. Voorzie ze van een bijpassende achtergrond. Het warme Blush op de muren en Amandel op de deurlijsten zorgen in deze woonkamer voor een stijlvolle vintage look.

Blikvanger

Hou je van strakke lijnen en een eenvoudige inrichting? Je kan ook op een subtiele manier toch wat pit toevoegen aan je blanco ruimte. Deze boekenplank in Koolzaad is een vrolijke maar discrete blikvanger. Verf de rest van de schappen in Marmerwit en de achterzijde van de muur in Chocolade. Het resultaat is onberispelijk en allesbehalve kleurloos.

Stijlvol speels

Ga op zoek naar wat je mooi vindt, probeer eens iets nieuws. Speel met kleuren en patronen, het gekste eerst! De strepen in Wilde Orchidee en Blush zijn gedurfd, maar maken van deze hal toch een ruimte met grandeur. Vergeet geen aandacht te schenken aan de details. De deurlijsten in Linnen en Pickles maken dit plaatje helemaal af.

Geel graag

Van Koolzaad over Pickles tot Lollipop en Madras: in het nieuwe kleurenpalet van de Levis Ambiance-collectie is geel duidelijk aan een opmars bezig. Laat de zon binnen in je huis en voel de warmte. Zelfs wanneer het buiten grijs en regenachtig is. Durf je het aan om verschillende soorten geel te combineren? Een fel en minder fel geel houden elkaar mooi in evenwicht. Of ga voor wit en zwart. Gecombineerd met geel krijg je een uitbundig trio.

Let's colour!

De hierboven genoemde kleuren Koolzaad, Chocolade, Marmerwit enz komen uit de nieuwe Levis Ambiance-collectie. Je vindt deze collectie kant-en-klaar in de winkel of je kan ze laten mengen op de mengmachine. Je vindt de kleuren niet alleen als muurverf, maar ook als lak. Voor decoratieve effecten behoren Mur Texture en Mur Metallic tot de opties. Jij bepaalt of je voor extra mat, zijdeglans, glans, hoogglans of zelfs schoolbordverf kiest. Dankzij de Levis-mengmachine wordt kleuren pas echt kinderspel!

Met dank aan: Annick De Bode - kleuradviseur van AkzoNobel

Meer info?

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in