Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Communicatie op de muren

Heb je kinderen en wil je van hun kamer iets speciaals maken? Met hun naam of elke andere communicatie op de muren zijn ze vast in de wolken.

Gebruik afplaktape om de letters te vormen en een beetje muurverf om er over heen te schilderen. Snel en leuk om te doen. En natuurlijk hoeft niets je tegen te houden om ook in je eigen slaapkamer of elke andere kamer leuke boodschappen op de muur te zetten!

Neem voor de verf een overschotje dat je nog staan hebt of laat je kind een kleurtje kiezen. Omdat je maar weinig verf nodig hebt, koop je best een kleurtester. Je kan ook voor iedere letter een andere kleur kiezen.

Zo doe je het…

  • Je kunt elk soort tape gebruiken dat vochtafstotend is en de verf eronder niet verwijdert, maar professionele schilderstape is het beste.
  • Je kunt natuurlijk kiezen uit elke naam, elk nummer of elke tekst die je maar wilt.
  • Letters die rond lopen, zoals een S of een C, moet je alleen wel in rechte lijnen omzetten.
  • Als je geen onderlijn hebt voor de tekst, zoals de rode streep in dit voorbeeld, geef de rechte lijn dan – met behulp van een waterpas – aan met een dun potloodlijntje.
  • Plak de tape in de gewenste vorm, schilder over de letters heen, en trek de tape er daarna (nog voor de verf droog is) voorzichtig af.

Bron: Levis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in