Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Kleur je huis met de online kleurensimulator van Deceuninck

Met de deuctone-collectie biedt Deceuninck een ruime waaier aan kleuren voor ramen en deuren aan. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is het echter altijd bijzonder moeilijk in te schatten hoe de gekozen kleuren met de woning en de leefomgeving zullen samengaan. Vandaar dat Deceuninck in navolging van de bestaande deuctone- kleurendisplay, een heuse online kleurensimulator introduceert.
Het principe is even eenvoudig als geniaal: surf naar Deceuninck.be, laad een foto van jouw (toekomstig) huis op, selecteer één van de onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren die Deceuninck aanbiedt en bewonder het oogstrelend resultaat.

Een kleurenpallet met dat beetje meer

Het kiezen van het ideale kleurenpalet voor een woning of beslissen welke kleuren ermee harmoniseren is niet eenvoudig. De Deceuninck deuctone- kleurencollectie werd speciaal ontworpen om de (toekomstige) huiseigenaar bij deze belangrijke beslissing te helpen. Elke kleur uit het Deceuninck deuctone-assortiment heeft tal van kwaliteitstests ondergaan en beschikt over ATG technische goedkeuringen. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan de UV-bestendigheid en kleurvastheid. Zo behouden de kleuren zelfs na verschillende jaren nog altijd de frisheid van de eerste dagen.

Pimp jouw huis

Om een keuze te maken uit de ruime waaier aan kleuren en structuren die Deceuninck aanbiedt, bood de marktleider in pvc-profielen al een Deceuninck deuctone- kleurendisplay aan. Hiermee kunnen (ver)bouwers aan de hand van verschillende kleurplaatjes van ongeveer 4 op 30cm de kleur van hun Deceuninck-ramen en -deuren maximaal op de afwerking van hun gevel afstemmen.

Om het keuzeproces nog te vergemakkelijken en om precies die kleur te kiezen, die perfect bij jouw stijl, jouw woning en de omgeving van jouw woning past, gaat Deceuninck nu nog een stap verder en stelt de fabrikant online een heuse kleurensimulator voor. Deze laat toe om eenvoudig, snel en – bovenal - extreem waarheidsgetrouw de kleur van toekomstige (schuif)ramen en (schuif)deuren te simuleren. Voor nieuwbouw maar ook voor renovatie.

Ontdek het zelf

Het enige wat je moet doen, is surfen naar Deceuninck.be, een foto van uw eigen woning opladen, kiezen uit een ruime keuze van ramen en deuren om toe te voegen, er de gewenste kleur voor selecteren en bewonderen hoe mooi jouw woning er zal uitzien in een nieuwe Deceuninck-look.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in