Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Nieuwe kleuren voor Artitude van Levis

De Artitude-collectie staat voor een smaakvolle compositie van tijdloze kleuren, zorgvuldig samengesteld door de specialisten van Levis. Vandaag krijgt het kleurenconcept een update met kleuren die nog beter inspelen op de huidige trends.


In 2004 lanceerde Levis een nieuw concept: Artitude, een exclusief palet stijlvolle kleuren geselecteerd door de kleurspecialisten van Levis. De Artitude-collectie is samengesteld uit 224 kleuren, onderverdeeld in 16 kleurgroepen. Omdat deze collectie vooral tijdloze kleuren bevat, krijgt het palet - dat van warme aardetinten over frisse waterkleuren tot subtiele grijsnuances loopt - vandaag voor het eerst een update.


40 eigentijdse kleuren

De kleurencollectie wordt niet radicaal omgegooid, maar ondergaat een subtiele wijziging: ongeveer 40 nieuwe kleuren maken hun opwachting, enkele andere nuances verdwijnen (al zijn ze natuurlijk nog altijd verkrijgbaar via de mengmachine). Het resultaat is een assortiment dat even stijlvol oogt, maar nu nog beter inspeelt op de smaak van vandaag.

In de eerste plaats zijn er enkele intense en diepe kleuren bijgekomen. Ze spelen perfect in op de huidige hang naar authenticiteit en natuurlijke warmte. De groep van de roodtinten bijvoorbeeld, intense kleuren vol emotie, krijgt er 5 diepe kleuren bij. Ook de bruintinten worden aangevuld met 5 nieuwe schakeringen, zoals cacao en chocoladebruin. Opmerkelijk zijn verder nog de nieuwe kleuren jagersgroen en oceaanblauw. Daarnaast is een reeks geelnuances vervangen door een aantal roden. Geel blijft belangrijk om licht binnen te brengen in een interieur, maar de laatste jaren zien we een evolutie naar neutralere geeltinten, zandkleur bijvoorbeeld, en naar andere kleurengroepen zoals rood. De nieuwe kleuren volgen die trend.

Het assortiment wordt uitgebreid met een collectie wittinten, de basis voor elke tijdloze kleurencollectie. Voordien kregen de witschakeringen een aparte kleurenwaaier; nu zitten ze perfect geïntegreerd in elke kolom van de kleurenwand. Ook naar het neutrale palet, dat nog altijd heel populair is, ging bijzondere aandacht. Het werd aangevuld met enkele nieuwe lichte en zachte kleuren.


Grotere keuze

Alle kleuren van de Artitude-collectie kunnen aangemaakt worden op de Levis-mengmachine en zijn verkrijgbaar als muurverf (extra mat of satin) en als lak (mat of satin). Nieuw in het assortiment zijn de grote potten, voor zowel muurverf (10 liter) als lak (2,5 liter).


Nog beter gepresenteerd

Artitude is enkel te ontdekken in zorgvuldig geselecteerde decoratiezaken. De acht meter lange wand met kleurenstalen blijft natuurlijk dé blikvanger van het concept. De handgeschilderde A4-stalen, die je mits een kleine bijdrage kunt meenemen naar huis om ze daar met de juiste lichtinval te bekijken, blijven dus behouden. De stalen in de winkel zullen nu nog realistischer ogen dankzij de nieuwe, aangepaste verlichting ingebouwd in de wand. De waaier met de kleinere handgeschilderde staaltjes is dan weer uitgebreid met de nieuwe kleuren en kreeg meteen ook een nieuwe look mee.


Meer info

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in