Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Kindvriendelijke badkamers

De producten van Grohe zijn voorzien van een aantal snufjes om de veiligheid en het comfort in een gezinsbadkamer te verhogen. EcoJoy douches zetten kinderen er toe aan om spaarzaam met water om te springen.

 

Snufjes voor veiligheid in de badkamer

GroheTurbostat is de technologie die gebruikt wordt in al onze thermostaten en is met name voor de kleinere gezinsleden zeer nuttig. De technologie reageert ogenblikkelijk op een verandering in de koud- en warmwatertoevoer, waardoor de watertemperatuur voor de duur van de douche constant blijft. SafeStop op alle Grohe thermostaten voorkomt dat kleine kinderen de temperatuur per ongeluk verhogen tot boven 38°C.

De huid van een kind is veel dunner dan van een volwassene. Bijgevolg is het gevaar voor verbranding groter. De bad/douchemengkranen en handdouches zijn uitgerust met Grohe CoolTouch technologie. Deze creëert een barrière van koud water rond de warmwatertoevoer. Hierdoor wordt het chroomoppervlak aan de buitenkant nooit warmer dan de temperatuur van het mengwater.


Hygiëne en onafhankelijkheid

Grohe SilkMove technologie verzekert dat alle GROHE ééngreepsmengkranen makkelijk te hanteren zijn – zelfs door kleine handjes – waardoor persoonlijke hygiëne en onafhankelijkheid bij kinderen al op jonge leeftijd aangemoedigd wordt. Voor nog meer veiligheid kunt u met temperatuurbegrenzers vooraf een maximumtemperatuur instellen.


Douche-ergonomie, voor ouder en kind

De doucheslangen van Grohezijn verkrijgbaar in uiteenlopende lengtes. Met een langere slang is het voor een ouder makkelijker en meer comfortabel om het haar van een kind te wassen. Het TwistFree systeem voorkomt dat de slang verstrengeld raakt. Alle doucheslangen zijn voorzien van een schroef in standaardformaat. De doucheslang probleemloos kan zo vervangen worden door een langer model zonder dat hiervoor speciaal gereedschap vereist is.

De glijstangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. De douchehouder kunnen hierdoor op verschillende hoogtes bevestigd worden, wat alle gezinsleden comfortabel douchen garandeert, ongeacht hoe klein ze zijn.


Jong geleerd, is oud gedaan

De opvallende, gekleurde Grohe Rainshower Icon handdouches zullen bij kinderen zeker in de smaak vallen. Ze zijn voorzien van een EcoButton op de handgreep, wat hen een ideaal middel maakt om kinderen al op jonge leeftijd aan te zetten tot spaarzaam watergebruik.


Meer info: Grohe


Lees ook: Alles over kranen

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in