Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Kermi maakt badkamerinrichting grenzeloos

Met de Extra Service heeft Kermi de grenzen voor de badkamerinrichting verlegd. Het gamma werd specifiek ontwikkeld om in te spelen op speciale wensen. Hierdoor zijn er zo goed als geen grenzen meer aan de individuele badkamerinrichting.

Badkamer inrichten

De badkamer wordt steeds meer het middelpunt van onze woonomgeving. In dit toevluchtsoord kunnen we afstand nemen van de dagdagelijkse beslommeringen. Er is dan ook een grote wens om deze ruimte in te richten tot een persoonlijke leefsfeer. Kermi stelt nieuwe maatstaven voor de individuele aankleding van de badkamer met de nieuwe Extra Service.

Supervlakke douchebakken

De Kermi Extra Service werd enkel en alleen ontwikkeld om op heel speciale klantenwensen te kunnen antwoorden. Of het nu door ruime Walk-In constructies, speciale profielcombinaties, scharnier- en greepcombinaties, speciale glasvarianten, individuele kleurcombinaties, of door exclusieve gezandstraalde glasmotiefmogelijkheden is, aan de individuele inrichting van je badkamer en de douche zijn zo goed als geen grenzen meer...

De nieuwe suppervlakke douchebakken Superplan XXL en Duschplan XXL van Kaldewei zijn door hun tijdloze vormgeving en elegante charme daarenboven uitermate geschikt om in te passen in de eigentijdse sfeer van de hedendaagse badkameroase.

Meer info: Kermi

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in