Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Kermi breidt gamma inloopdouches uit

Kermi breidt zijn gamma glazen doucheschermen voor inloopdouches uit om nog beter tegemoet te komen aan de individuele wensen van de gebruikers. Twee nieuwe wandoplossingen bieden nog meer mogelijkheden om een douche naar eigen wens samen te stellen.

Glazen douchewanden

De Walk-In glazen douchewanden van Kermi zijn vrijstaande grote glasdelen, vervaardigd uit 8 mm dik veiligheidsglas met stijlvolle en stabiele plafondsteunen. Dankzij nauwkeurig maatwerk kunnen ze perfect geïntegreerd worden in elk interieur. Kermi heeft dit gamma innovatieve Walk-in doucheschermen verder uitgebreid om nog meer tegemoet te komen aan de meest individuele wensen.

Beweeglijke douchevleugel

Naast het bestaande gamma kan je nu ook kiezen voor een Walk-In Shower Free gecombineerd met een zijwand, beschikbaar van 68 tot 98 cm. Deze zijwand is in combinatie met Walk-In Shower Free onder iedere hoek van 90°-270° monteerbaar.

Verder kan je nu ook een beweeglijke vleugel Rialto XS combineren met een Walk-In Shower Free of Walk-In Shower Wall. Deze Rialto XS beweeglijke vleugel voor combinatie met Walk-In Shower Free of Walk-In Shower Wall is verkrijgbaar in 50, 80 of 90 cm en onder iedere hoek van 90°-270° monteerbaar. De glasvleugel is 180° draaibaar.


Meer info: Egeda

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in