Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Kaldewei definieert met Cayono nieuwe standaard voor het ligbad

Met de nieuwe Cayono introduceert Kaldewei een comfortabel ligbad dat alles in zich heeft om een klassieker te worden. Het model uit de Kaldewei Advantage Collection overtuigt door een modern design, compromisloze kwaliteit en een bijzonder attractieve prijs-prestatie-verhouding. De Cayono is perfect geschikt om ook in standaard badruimten een uitnodigende wellness-atmosfeer te creëren.

Bij de vormgeving van ligbaden spelen verschillende factoren een belangrijke rol: individuele wensen, de ruimtearchitectuur en het beschikbare budget zijn bepalend voor de planning en inrichting van de badkamer. Bouwheren,  architecten en sanitairplanners staan voor de uitdaging -  zelfs bij geringe financiële speelruimte en beperkte ruimtelijke mogelijkheden - een comfortabele wellnessatmosfeer te scheppen.

Design en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Met de in vijf verschillende afmetingen leverbare Cayono – 150 x 70 cm, 160 x 70 cm, 170 x 70 cm, 170 x 75 cm en 180 x 80 cm –presenteert Kaldewei een flexibele oplossing voor de kleine badruimte en de ruimere gezinsbadkamer. In alle maatuitvoeringen biedt de Cayono dankzij zijn royale binnenmaten alle ruimte voor het baden. Een vlakke badbodem, die desgewenst kan worden uitgevoerd met een antislip-emaillering, maakt bovendien comfortabel en veilig douchen mogelijk.

Materiaalkwaliteit

De brede kuiprand aan het voeteneinde is niet alleen een handig lekvlak, maar ook bijzonder geschikt voor het aanbrengen van badarmaturen.
Maar niet alleen vorm en functionaliteit, ook de materiaalkwaliteit is een doorslaggevend criterium voor het comfortpotentieel van een ligbad. Per slot van rekening is volmaakte ontspanning alleen mogelijk, wanneer men zich rondom helemaal veilig voelt. Het porievrije, hygiënische oppervlak van kostbaar Kaldewei staal-email 3,5 mm vormt een schitterende basis voor een uitnodigend wellness-bad in de Cayono. Op het email-oppervlak krijgen bacteriën geen enkele kans om zich vast te nestelen – een geruststellende gedachte, juist in het bad. Opgedroogde watervlekken en kalkresten laten zich heel gemakkelijk verwijderen met een zachte, vochtige doek. Het gebruik van scherpe en milieuverontreinigende reinigingsmiddelen is niet nodig. Zo vertoont de kuip van Kaldewei staal-email zelfs bij intensief gebruik en frequente reiniging geen gebruikssporen – vandaar de 30-jarige garantie.

Meer info: Kaldewei

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in