Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Inoxconcept populair bij (inloop)douches

Zowat zeventig procent van alle douches die momenteel geplaatst worden in nieuwbouw en in renovatie zijn inloopdouches. Met zijn ‘Inoxconcept’ doet badkamerspecialist Aquaconcept alle technische en onderhoudsproblemen vergeten die mensen vaak ervaren met hun inloopdouche. ‘Inoxconcept’ heeft designallures en levert tegelijk optimaal onderhoudsgemak door de profielloze glaspartijen, scharnieren en bevestigingsmateriaal in inox, en de waterdichte douchebak in natuursteen.

Profielloze douchewand

Het Inoxconcept bestaat onder andere uit een inloopdouche, waarbij je kiest voor een zo profielloos mogelijke glaspartij. Je kan een douchewand ook combineren met een glazen profielloze draaideur (en/of pendeldeur) die 180° kan openen. Dit garandeert dus dat je de inloopopening kan kiezen, zelfs in de kleinste badruimtes. In het doucheconcept zijn enkel de scharnieren en de fijne bevestigingsstaven in inox verwerkt, naar keuze gepolierd (glans) of geborsteld (mat). Dus geen hardnekkige ophoping van vuil in alle hoekjes en kantjes.

Veiligheidsglas voor wand

Voor de volle glaspartij van zijn inloopdouche heb je de keuze tussen twintig glassoorten. De glaspartij kan daarbij neutraal helder glas zijn, maar ook plaatselijk gezandstraald zijn met een motief of een intieme zone verbergen. Voor opperste discretie kan zelfs gekozen worden voor gespiegeld glas. Voor de achterwand kan je in plaats van klassieke betegeling kiezen voor de ‘Aquawall’, veiligheidsglas van 8mm, op maat geslepen en gecoat in de kleur van je keuze. Je kan daarop een foto of afbeelding laten printen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in