Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Ieder zijn dekbedovertrek

Wist je dat we bijna een derde van ons leven in bed doorbrengen? Om die tijd tussen de lakens in stijl door te brengen, stellen we een fotoreeks met opmerkelijke dekbedovertrekken voor. Voor een zachte slaap in schoonheid.

Tijdloze stijl en discrete luxe

Linnen, katoen en jersey zijn de uitverkoren materialen voor deze Scapa Home-collectie. Een idee om te onthouden: de mise en scène met een wit doek als hemelbed voor een romantische nacht.
 
Meer info: Scapa Home

Levendige kleuren

Levendige kleuren combineren, dat is dit jaar het leidmotief. Het is dus tijd om kleur in huis te brengen, bijvoorbeeld door levendige kleuren zoals rood, geel, oranje, paars of groen met elkaar te mengen. Enkele dekbedovertrekken die energie in de slaapkamer brengen.
 
Meer info: Sleepy

In mooie lakens gewikkeld

Voor een luxueus gevoel in bed kies je voor lakens uit zijde of satijnzijde. 

Meer info: Silkhaven

Breng de dag in bed door


Zou het kledingmerk Gant een verborgen agenda hebben? Het stelt ieder seizoen immers zo’n verrukkelijke collectie bedlinnen voor dat we vermoeden dat ze willen dat we de hele dag in bed doorbrengen.  

Meer info: Gant Home

Wit: een vaste waarde

Niet zorgt voor zo’n geruststellend effect als wit. Hier in combinatie met taupe en de houten parketvloer krijgt het wit een chique en tijdloze uitstraling.
 
Meer info: Marc O’Polo

Kinderdroom

Droom je er ook nog wel eens van voor één nacht een prinses te zijn en te dromen van een charmante prins? Of om de eerste mens op de maan te zijn? Snurk maakt al die dromen waar in enkele originele dekbedovertrekken.
 
Meer info: Snurk

Auteur: Vinciane Pinte - maart 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in