Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Klein en groot is gek op deze kinderkamers

Kinderen spelen graag overal, ook in hun slaapkamer. Daar kun je een heus speelparadijs van maken, met alles erop en aan: van een glijbaan tot een boomhut. Doe hier de nodige inspiratie op en maak je kids zeer blij.

Leuk stapelbed

Meerdere kinderen in huis of een vriend of vriendinnetje dat nu en dan blijft slapen? De Paidi Pinetta kinderkamer kan ook makkelijk omgebouwd worden tot een kamer voor 2, door het omvormen van een bed tot een stapelbed. Of maak van het bed een hoogslaper en installeer een bureau onderaan.

Meer info
: Hebeco

Van commode tot bureau

Ook deze kamer van Coming Kids is omvormbaar en uitbreidbaar van babykamer tot tienerkamer. Een babykamer met babybed, commode met verzorgingstafel en kleerkast. In de tienerkamer staat een bureau, open kast en bedbank. De basis blijft wit, zo hoef je niet om de 3 jaar van kleur te veranderen.

Meer info
: Coming Kids

Bed met glijbaan

Bedden niet alleen aanpassen aan de leeftijd maar ook aan de speelruimte is een dubbele handigheid. De Mobile-collectie kan op allerlei manieren worden veranderd: met een hoogslaper, een bed met glijbaan, een stapelbed of een eenpersoonsbed met onderschuifbed. De hoogslaper kan worden voorzien van een halfronde tenthemel en een gordijn dat van de ruimte eronder een heerlijke speelhut maakt.

Meer info: Team7

In de boomhut

Een hoogteslaper maakt het altijd leuk en is vooral handig om te combineren met een bureau. Nog leuker is als je er een heuse boomhut van kunt maken, compleet met een deurtje, ramen en zelfs vensterramen.

Meer info
: Childhome

Schilderen met schoolbordverf

Kinderen tekenen en kleuren graag, ook op de muren. Wil je voorkomen dat je het niet van de muur af krijgt, schilder dan met schoolbordverf. Hier kunnen ze naar hartenlust met krijt aan de slag. Ook aan te raden is magneetverf, zo kunnen ze op dat deel van de muur nog enkele leuke dingen ophangen.

Meer info: Levis

Tekeningen ophangen

Een andere manier om kinderen toch aan de muur te laten kribbelen, is hen tekeningen te laten maken om ze op te hangen. Op dit magneetbord ‘Wonderwall’ kunnen ze ophangen wat ze willen. De collectie bestaat uit een appel, een uil, een poedel, een olifant, een stier, een boom, een bloem, een piraat en een camper. Een vos, een peer en een scooter zijn recente toevoegingen.
Ze zijn in 2 formaten beschikbaar: medium (50x60 cm) magneetborden voor 49,50 euro en large (80x90 cm) exemplaren voor 98,50 euro.

Meer info: WonderWall

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in