Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Hoesch ziet het groot

Wie hedendaagse badkamer zegt, zegt tijd nemen voor zichzelf en tot rust komen. De badkuip is een ideale plek om de stress van zich af te schudden. Als het van Hoesch afhangt, geniet u alleen of met zijn tweetjes van een ontspannend badmoment in een bad met royale afmetingen.


De Duitse fabrikant gaf zijn gloednieuwe serie baden dan ook een passende naam: Largo.
De serie omvat 3 types inbouwbaden (ovaal, rechthoekig, asymmetrisch) in verschillende afmetingen, samen goed voor 6 verschillende modellen. Het kleinste bad in het assortiment meet 1,80 m x 80 cm. Met een lengte van 2 m en een breedte van 1,4 m biedt het grootste Largo-inbouwbad voldoende plaats om comfortabel naast of tegenover elkaar plaats te nemen zonder dat er armen of benen in de weg zitten. De asymmetrische versie heeft een dubbele troef: het bad is voldoende ruim om comfortabel naast elkaar te baden en toch neemt het –dankzij de specifieke vormgeving- niet te veel plaats in.

Ergonomie
Behalve de ruime afmetingen valt het ergonomische comfort van de baden op. De vloeiende, ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat je over een hoog lig- en zitcomfort beschikt en voldoende steun krijgt tijdens het baden. Dankzij de ruime afmetingen kunnen ook lange mensen comfortabel languit baden in een Largo-badkuip.
Largo-baden zijn 48 cm diep, wat zorgt voor aangenaam, volledig ondergedompeld badcomfort. In optie kunnen de baden uitgerust worden met het vernuftige Combi-Vario-overloopsysteem waardoor de waterdiepte met nog 5 cm verhoogt.

Whirlen
Liefhebbers van bruisend badplezier kunnen de Largo-baden in optie voorzien van een Hoesch-whirlsysteem naar keuze.
De inbouwbaden zijn vervaardigd van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk sanitair acryl.
De aanbevolen verkoopprijs van de badserie Largo schommelt tussen 985 euro en 2.107 euro, exclusief btw.

Meer info: Hoesch.de

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in