Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Hoesch Design pakt uit met modern doucheconcept Ciela

Hedendaagse architectuur vraagt om een aangepaste badkamerinrichting. Ruime, vlakke douchebakken zijn dan ook goed op weg om de nieuwe trend te worden.

Hoesch Design speelt hierop in met een gloednieuw doucheconcept: Ciela. Dit is een heldere instapdouche, een strakke combinatie van de ultravlakke douchebak Thasos en transparant glazen douchewanden. Het hedendaagse, open karakter van dit doucheconcept wordt extra benadrukt door het ontbreken van een deur.

Ciela illustreert bovendien perfect wat de Duitse fabrikant onder hedendaags douchecomfort verstaat: voldoende ruimte om alleen of in gezelschap ongehinderd te genieten van de waterweldaad.

De strak vormgegeven, ultravlakke douchebak Thasos laat zich perfect inwerken in de badkamervloer. De minimale, veilige instaphoogte van nauwelijks 25 mm is niet enkel esthetisch verantwoord maar biedt ook een perfect waterdichte oplossing. Bovendien loopt het water af naar de voorzijde van de douchebak, wat het risico op waterinsijpeling langs de muur en schimmelvorming op de muurvoegen uitsluit.
Thasos is vervaardigd van hoogwaardig sanitair acryl of van gepatenteerd Ultracryl®, materialen van hoge kwaliteit met een lange levensduur die aangenaam warm aanvoelen en bovendien 100 % recycleerbaar zijn.

Om de douchebak Thasos jarenlang mooi te laten glanzen, volstaat een minimum aan onderhoud. Met een scheutje Hoesch Cleaner op een natte spons lost u kalkaanslag op, wordt het oppervlak gedesinfecteerd en brengt u een antistatische laag aan die verhindert dat vuildeeltjes zich gemakkelijk hechten.
Kleine beschadigingen aan de douchebak herstelt u gemakkelijk zelf met behulp van de speciale onderhoudsset van Hoesch Design.

De douchebak Thasos ( van150 cm x 90 cm tot 170 cm x 90 cm) vormt samen met de glazen douchewanden het doucheconcept Ciela. Bij het heldere glas hoort een fraaie omlijsting met slanke, zilvergrijze profielen.
De transparant glazen schermen zijn 205 cm hoog en geschikt voor traditionele, nis- en hoekopstellingen. De speciale wandbevestigingsprofielen zorgen ervoor dat het geheel stabiel staat en mooi aansluit aan de muur.

Kiest u ervoor om de glazen douchewanden uit te rusten met de Everclean-oppervlaktebehandeling, dan beperkt het onderhoud zich tot een minimum. Dankzij de oppervlaktebehandeling loopt het water sneller van het glas en blijven er nauwelijks kalk- of vuilsporen achter.
CIELA is standaard uitgerust met de regendouche “Just Rain” van Dornbracht.

De aanbevolen verkoopprijs van het doucheconcept Ciela begint vanaf 3.405 euro, exclusief btw.
Voor meer informatie surf naar http://www.Hoesch-design.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in