Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Hoesch Design lanceert nieuwe badserie Spectra

De badkamer staat of valt met het juiste bad. Het gamma baden en badkuipen van Hoesch biedt een ruime keuze aan rechthoekige, zeshoekige, ovale, asymmetrische… baden, dus voor elke badkamer de meest geschikte vorm. Voor de liefhebbers is er een vrijstaande badkuip. Wie over een kleine(re) badkamer beschikt, kiest ongetwijfeld voor het bad met ingebouwde douchezone.

Bij het ontwerpen van SPECTRA besteedde HOESCH DESIGN extra veel aandacht aan het ergonomische aspect van badcomfort.
De specifieke vormgeving zorgt ervoor dat uw rug tijdens het baden optimale ondersteuning krijgt. Ook wie graag leest in bad wordt niet vergeten.  Naast een goed ondersteunde lighouding geniet u eveneens voldoende steun wanneer u in bad zit.

Borrelend badmoment
In een SPECTRA-bad is het aangenaam baden dankzij de royale diepte van 48 cm. In combinatie met het vernuftige Combi-Vario-overloopsysteem kan u de waterdiepte nog met 5 cm verhogen,  zodat u volledig ondergedompeld van uw badmoment geniet.
Wie houdt van borrelende badmomenten kan het SPECTRA-bad uitrusten met een HOESCH DESIGN-whirlsysteem naar keuze.
De brede badranden lenen zich uitstekend voor de installatie van kraanwerk en bieden plaats aan badaccessoires.

Hoogwaardig acryl
De SPECTRA-baden zijn vervaardigd van hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk sanitair acryl. In optie kunnen de baden ook vervaardigd worden van ultracryl, een volledig recycleerbare, onderhoudsvriendelijke en uiterst stabiele kunststof.
Oppervlakkige krasjes werkt u probleemloos weg met de speciale onderhoudsset van HOESCH.

Dat de ontwerpen getuigen van zowel een verfijnde en tijdloze vormgeving als optimale badergonomie ontging ook de jury van de iF-award niet. De badserie SPECTRA van HOESCH DESIGN werd dan ook met deze designprijs bekroond.

De aanbevolen verkoopprijs van de badserie SPECTRA schommelt tussen 345 euro en 1.878 euro,  exclusief btw.
 

Voor meer informatie over de badserie Spectra van Hoesch Design of het adres van een verkooppunt in uw buurt kan je bellen naar het nummer 015 51 41 99, e-mailen naar [email protected] of surfen naar Hoesch

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in