Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Het minimalistische trio voor de badkamer van Grohe

Het Grohe Cosmopolitan assortiment bestaat uit Eurodisc Cosmopolitan, Eurostyle Cosmopolitan en Eurosmart Cosmopolitan. Deze nieuwe lijnen worden op prijs gesteld door installateurs, architecten en consumenten omwille van hun degelijkheid en modern design.

Strakke lijnen en geometrische vormen zijn de hoofdkenmerken. Ze zijn een perfect voorbeeld van de betrouwbare Grohe technologieën. Grohe SilkMove en Grohe StarLight verzekeren een levenslange perfect soepele bediening en een onberispelijke chroomafwerking. Dankzij Grohe EcoJoy kan elke gebruiker op een eenvoudige manier water en energie besparen, waardoor de kosten dalen. Grohe QuickFix en Grohe QuickFix Plus verminderen de installatietijd met respectievelijk 40% en 50%.

Eurodisc Cosmopolitan, een uitgebreide reeks elegante producten

Grohe Eurodisc Cosmopolitan valt op door zijn imposante en elegante gestalte. Het gestileerd design straalt vertrouwen en dynamisme uit. De greep met een lichtjes spitse ovaalvorm heeft een hellingshoek van 7° voor een comfortabel gebruik van de kraan.

Eurostyle Cosmopolitan, verscheidenheid en verbeterd comfort

Grohe Eurostyle Cosmopolitan omarmt de zachtere kant van minimalisme. De blikvanger is de unieke sleutelgatvormige hendel die over een hoek van zeven graden loopt. Deze greep zorgt voor een bijzonder comfortabele bediening.

Eurosmart Cosmopolitan, mooi en meedogenloos goed

Grohe Eurosmart Cosmopolitan weerspiegelt de kernwaarden van minimalisme en is de moderne favoriet in de badkamer. De overgang tussen het kraanlichaam en de hendel zorgt voor een verfijnde vorm zonder toegevingen op het vlak van stevigheid.

Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in