Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Handdoekdrogers en paneelradiatoren in mooi design

Paneelradiatoren en handdoekdrogers springen meteen in het oog in een ruimte. Je hebt dan ook graag mooie radiatoren. Zehnder besteedt extra aandacht aan het design van radiatoren en handdoekdrogers. Vooral de Roda designradiatoren met platte buizen en de collectie Subway springen in het oog.

Premium Roda

De nieuwste collecties designradiatoren en handdoekdrogers van Zehnder combineren een innovatief design met grote functionaliteit en een hoog rendement. In het Premium segment presenteert Zehnder de Roda collectie handdoekdrogers  voor de badkamer en decoratieve paneelradiatoren voor de woonkamer, keuken en slaapkamer. Deze reeks voor een veeleisend en trendgevoelig publiek behoort tot de absolute top in dit segment en is verkrijgbaar in zes versies met talloze kleurmogelijkheden en de meest diverse afmetingen.

Decoratieve paneelradiatoren

Om een eenvormige stijl in alle leefruimtes te bekomen, brengt Zehnder naast de Roda handdoekdrogers ook de Roda decoratieve paneelradiatoren op de markt. Deze lijn is verkrijgbaar in centrale verwarming en in elektrische versie. Het minimalistische moderne design met het platte buizen profiel zorgt voor een grote stralingswarmte. De Roda decoratieve radiatoren worden op maat gemaakt met een veelvoud van aansluitingsmogelijkheden. Hierdoor zijn deze decoratieve radiatoren ook uitermate geschikt voor renovaties. Tenslotte zijn deze decoratieve radiatoren verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet.
 

Elegante en stijlvolle handdoekdroger

De Subway handdoekdroger uit het Quality segment staat voor elegante en stijlvolle Zehnder kwaliteit. Door zijn strakke compromisloze vormgeving met een opvallende, vierkante lijst en ronde buizen is de Subway handdoekdroger een designobject dat zich perfect integreert in de hedendaagse badkamer of keuken. De geometrische optiek van deze handdoekdroger wordt bekomen door zijn integraal kader. Het Subway model is verkrijgbaar in gelakte, verchroomde uitvoering of geborsteld roestvrij staal. Het toestel is ook verkrijgbaar in een elektrische versie die zich onderscheidt door zijn timerfunctie, veiligheid voor drooglopen, kamertemperatuurregeling, dag- en weekprogramma.
 
Meer info: Zehnder
 
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in