Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Grohe regendouche in geschenkverpakking

Met de Icon, Solo en Eco handdouches doet de nieuwste generatie Rainshower douches van Grohe zijn intrede. Elk op hun beurt zijn ze een toonbeeld van origineel design. Speciaal voor de feestdagen brengt Grohe deze types ook in geschenkverpakking op de markt. Je kan de zuinige douchekoppen betalen met de ecocheques en cadeau geven tijdens de feestdagen. Nog leuker: Habitos mag van elk type een exemplaar wegschenken.

 

Feestverpakking

Een design douchekop als eindejaarscadeau, origineel is het zeker en vast. Speciaal voor deze cadeautjesperiode bracht Grohe de award winnende design spaardouche Icon op de markt in een feestverpakking die meteen onder de kerstboom kan. Dankzij de intelligente waterspaarfunctie kan de douchekop ook aangekocht worden met de ecocheques die vele werkgevers dit eindejaar verdelen.


Design in de badkamer

De drie nieuwe leden van de Grohe Rainshower-familie zijn elk aantrekkelijk en intrigerend door hun kleurrijk en origineel design. Extra vlak, met een frisgroene sproeikop en een maanwitte greep... de nieuwe Rainshowers zullen gegarandeerd de aandacht trekken in de badkamer. De gestroomlijnde vormen zijn gebaseerd op de drie elementen van het Grohe Design DNA: de cirkel, de ovaal en de hoek van 7°. Daarnaast zijn de nieuwe modellen ook uiterst zuinig met water dankzij de EcoButton.


Douchekop in ringvorm

Rainshower Icon (richtprijs 115 euro zonder btw) moet het icoon worden van een nieuwe generatie douches die designliefhebbers van over de hele wereld aanspreekt. De ringvorm van de douchekop is niet alleen een nieuw concept in badkamerstijl, alle sproeigaatjes zijn zo ingesteld dat ze de perfecte regendouche produceren.

Rainshower Solo (105 euro) is even bijzonder en uniek. De brede handdouche staat synoniem voor optimaal douchegenot.

Wie zegt dat de kop van een handdouche rond moet zijn? Rainshower Eco (99 euro) is ovaalvormig. Deze douche is ontworpen om te passen bij de vorm van het menselijk lichaam dat, van bovenaf bekeken, ovaalvormig is. Het resultaat: het ideale straalpatroon. Een kleiner oppervlak, minder sproeigaatjes, maar evenveel doucheplezier.


Milieubewust

Milieubewustzijn en efficiëntie zijn de kenmerken van de nieuwe Rainshower-generatie. Rainshower Icon, Solo en Eco zijn dan ook uitgerust met de unieke Grohe EcoButton. Deze gekleurde knop op de douchegreep maakt het mogelijk om het waterverbruik te verminderen zonder een gedeelte van de sproeigaatjes af te sluiten en dus zonder af te doen aan het doucheplezier.

Daarnaast zijn ook alle douches uitgerust met de Grohe DreamSpray-technologie ,die zorgt voor een gelijke verdeling van het water over de sproeigaatjes.


Info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in