Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Grohe New Tempesta maakt al je douchedromen waar

Vernieuwing roept verwachtingen op: een moderne look, innovatieve technologieën, meer flexibiliteit. Grohe New Tempesta heeft wat haar naam belooft. Alle voordelen die een verjonging en modernisering van de douchelijn met zich meebrengen: 2 designs, het nieuwe RainO2 straalpatroon en spaarzaam waterverbruik.

Grohe New Tempesta biedt een passende douche voor elke badkamer. New Tempesta heeft een organisch, vlak design, terwijl de Cosmopolitan variant wordt gekenmerkt door een cilindervormige douchekop. De New Tempesta lijn bevat hoofd- en handdouches, douchesets met geïntegreerde zeepschaal en douchestangen met een lengte van 600mm. Grohe New Tempesta is bijzonder eenvoudig te monteren.

Nieuwe straalpatronen

Dankzij de Grohe DreamSpray technologie creëert Grohe New Tempesta de perfecte straalpatronen voor een onvergetelijke douchebelevenis. Grohe New Tempesta heeft een douchekop met een diameter van 100 mm en biedt de keuzemogelijkheid tussen twee, drie of vier straalpatronen. Bij het Rain straalpatroon strelen honderden regendruppeltjes je huid voor een ontspannende en verfrissende douche-ervaring. Het nieuwe RainO2 straalpatroon is een zachte, vloeiende straal, gebaseerd op de originele Rain straal. Lucht wordt in de douchekop gezogen en met water vermengd voor een brede en vollere straal. Het heerlijke massagegevoel van het Massage straalpatroon is precies wat je nodig hebt na een zware inspanning. Bij het Jet straalpatroon wordt het aantal sproeigaatjes verminderd tot intense stralen die de stress uit je lichaam verjagen.

Duurzaam waterverbruik

Royale straalpatronen hebben niet noodzakelijk een hoog waterverbruik nodig. Grohe New Tempesta maakt dankzij Grohr EcoJoy het verantwoord gebruik van water mogelijk. De variant met twee straalpatronen verbruikt 5,8 liter per minuut, de andere twee varianten verbruiken 9,4 liter per minuut. Zo kan je water sparen, maar tegelijkertijd van maximaal comfort genieten.


Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in