GROHE maakt wellness eenvoudig en betaalbaar

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Het begrip wellness is de laatste jaren steeds belangrijker geworden voor de moderne mens. Met de nieuwe douchesystemen Aquatower 1000 en Aquatower 2000 van GROHE kan je perfect je eigen wellnessruimte creëren.

Onze badkamerspecialisten

Grohe Rainshower F
Grohe Rainshower F
© Grohe
Douchekop Power and Soul van Grohe
Met de douchekop Power and Soul ga je van een krachtige jetstraal gemakkelijk over in een ontspannende regendouche.
© Grohe
Kraan Allure Brilliant van Grohe
Zeg niet zomaar kraan tegen de Allure Briljant van Grohe. Deze eengreepsmengkraan – vormgegeven volgens een met facetten geslepen briljantje - is een echte blikvanger in de badkamer, want hij staat los in de ruimte en is voorzien van een voet om zo op de vloer te monteren. De Allure Briljant kraan voor bodemmontage past perfect bij een losstaand bad. <br /> Aanbevolen verkoopprijs: met handdouche er bij kost deze staande kraan ± 2 500 euro.
© Grohe

De unieke multi-jet-zijsproeiers van de Aquatower verwennen het lichaam met vele zachte of krachtige waterstralen. Om het comfort te verhogen is elke zijsproeier 30° oriënteerbaar en voorzien van 12 sproeigaten. Aquatower 1000 of Aquatower 2000 wordt beslist het middelpunt van uw badkamer.

Intelligente inbouwthermostaat

Aquatower is uitgerust met een intelligente thermostaat, die in een handomdraai voor een gelijkmatige watertemperatuur zorgt en automatisch de drukschommelingen in de leidingen opvangt. De thermostaat heeft bovendien een Safe Stop, een temperatuurblokkering op 38° C, die elk risico op verbranden uitsluit. Comfortabel en veilig dus. Aquatower 1000 en Aquatower 2000 werken al vanaf 18 kWh.

Tijdloos design

Aquatower 1000 en Aquatower 2000 onderscheiden zich door een aparte vormgeving met eigen accenten. Aquatower 1000 combineert een cirkelvorm met een licht gebogen paneel waarop de kranen zijn gemonteerd. Deze jeugdige vormgeving symboliseert de dynamiek van de tijdsgeest.

Het design doet op een subtiele manier denken aan het silhouet van een polshorloge en een skateboard. De elegante en ellipsvormige Aquatower 2000 doet denken aan een surfplank of een strak gespannen zeil. De unieke vormen van de vrijstaande stang verwijzen naar een scheepsmast. Deze associaties van het design met watersport leggen de nadruk op het verkwikkende en relaxerende effect van de Aquatower in de badkamer.

Aquatower 1000 wordt gecombineerd met een Tempesta handdouche en Aquatower 2000 met een Sensia handdouche. De handdouche laat zich eenvoudig in de hoogte instellen zodat hij ook als hoofddouche dient. Het overschakelen van de handsproeier op de zijsproeier en omgekeerd, en het combineren van beide gebeurt in een handomdraai met de Aquadimmer.

 Douchegel en andere verzorgingsproducten kunnen geplaatst worden op de houder aan de achterzijde van de Aquatower. Met SpeedClean van GROHE maak je snel komaf met kalkafzetting. Het volstaat om even over de sproeikop te wrijven en de kalk is verdwenen.

Meer info: Grohe

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven